Praktiker Hellas: Αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία περί παραβίασης δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας
Με αφορμή δελτίο τύπου της εταιρείας DIS – Dynamic Integrated Solutions ΑE, η Praktiker Hellas αισθάνεται την ανάγκη να επισημάνει τα εξής: Η Praktiker Hellas αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε κατηγορία περί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.
Παράλληλα, διευκρινίζει ότι το δελτίο τύπου της εταιρείας DIS είναι σκόπιμα παραπλανητικό και αποσκοπεί στη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων, παρουσιάζοντας αποσπασματικά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών επί ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η άλλη πλευρά. Αποκρύπτεται δηλαδή ότι το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε το σύνολο των αιτημάτων της DIS κατά της Praktiker Hellas.
Δεδομένου ότι τα παραπάνω αφορούν σε δικαστική διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Praktiker Hellas δεν επιθυμεί να προβεί σε οποιοδήποτε περαιτέρω σχόλιο σχετικό με την αντιδικία που υφίσταται.
Η Praktiker Hellas επιφυλάσσεται κάθε δικαιώματός της στο πλαίσιο προάσπισης των συμφερόντων της απέναντι σε κακόβουλες ενέργειες, όπως το προαναφερόμενο δελτίο Τύπου της DIS – Dynamic Integrated Solutions ΑΕ.
Ανοίγει νέο κεφάλαιο για την πυρηνική ενέργεια στην Ελλάδα - Πόσο έτοιμη είναι η χώρα
05:25
Ποιοι κερδίζουν από τα νέα μέτρα: Παρέμβαση για χαμηλοσυνταξιούχους, τριπλή ανάσα σε οφειλέτες
05:00
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Τσερνόμπιλ: Γιατί ένα τέτοιο πυρηνικό ατύχημα θεωρείται σήμερα απίθανο – To παράδειγμα του Καναδά
04:45
«Σήμα Διαφορετικότητας»: Παράταση έως 15 Μαΐου για αιτήσεις στο πρόγραμμα
04:00