ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπάρχει ένα επιστημονικό gadget που συνεργάζεται με το στόμα

Υπάρχει ένα επιστημονικό gadget που συνεργάζεται με το στόμα

To σάλιο είναι πολλά περισσότερα από ό,τι μπορεί να νόμιζες.

Γνωρίζεις ότι το σάλιο συνιστά ένα φυσικό θαύμα που αποτελεί το τέλειο σύστημα άμυνας για το στόμα, τα δόντια και τα ούλα μας;

Αποτελείται από ένζυμα και πρωτεΐνες τα οποία συνεργάζονται αρμονικά ώστε να διατηρήσουν την ευαίσθητη ισορροπία της μικροχλωρίδας του στόματός μας. Έτσι, τα ευεργετικά βακτήρια που βρίσκονται εκεί επωφελούνται ενώ παράλληλα ρυθμίζεται η ανεξέλεγκτη ανάπτυξη των βακτηρίων που μπορεί να βλάψουν την στοματική μας υγιεινή. Με λίγα λόγια είναι ένας τέλειος μηχανισμός προστασίας που στηρίζεται σε ευαίσθητες ισορροπίες

Αυτές οι ευαίσθητες ισορροπίες διαταράσσονται από τις καθημερινές μας συνήθειες κι έτσι η αποτελεσματικότητα αυτού του φυσικού συστήματος άμυνας περιορίζεται. Εδώ έρχεται η Zendium, η πρώτη οδοντόκρεμα η οποία, βασισμένη στις αρχές της Βιοεπιστήμης, συνεργάζεται με το σάλιο μας και επαναφέρει τη χαμένη ισορροπία. Πρόκειται για ένα επιστημονικό gadget που φέρνει την επανάσταση στην στοματική προστασία. Η σύνθεσή της περιέχει ένζυμα και πρωτεΐνες (κάποια από αυτά τα χρησιμοποιεί το ίδιο το στόμα μας) τα οποία καταπολεμούν τα βακτήρια κι έτσι συνεργάζεται με το σάλιο μας, ενισχύοντας τη φυσική άμυνα του στόματος ενάντια στα αίτια που προκαλούν προβλήματα στα δόντια και τα ούλα.


Τι είναι όμως η Βιοεπιστήμη και πώς κατέληξε στην σύνθεση της Zendium;

Το ερευνητικό έργο πίσω από τη Zendium ξεκίνησε το 1969 στα εργαστήρια της Σκανδιναβικής Βιοεπιστήμης από τον μικροβιολόγο Dr. Henk Hoogendoorn όταν του ζητήθηκε να δημιουργήσει μια οδοντόκρεμα, η οποία θα προστάτευε το στόμα όπως ακριβώς η Φύση. Μελετώντας τους μηχανισμούς άμυνας του σάλιου, ανακάλυψε ότι ένα σύστημα ενζύμων και πρωτεϊνών μπορεί να ενισχύει τη φυσική άμυνα του στόματος. Σε αυτό το σύστημα βασίστηκε η επαναστατική σύνθεση της Zendium που λειτουργεί σε αρμονία με το στόμα, ενισχύοντας τη φυσική του άμυνα.

Εφόσον λοιπόν δρα σε αρμονία με το στόμα, σεβόμενη τους ιστούς, είναι ασφαλώς κατάλληλη ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες στοματικές κοιλότητες. Η μοναδική της δράση όμως δεν σταματά εδώ. Εκτός του ότι καθαρίζει ήπια αλλά αποτελεσματικά το στόμα, δεν αλλοιώνει την αίσθηση της γεύσης. Αρκεί να κάνεις το τεστ με την πορτοκαλάδα για να καταλάβεις. Αν πιείς μια γουλιά χυμό πορτοκάλι μετά το βούρτσισμα, η γεύση θα είναι πικρή και δυσάρεστη. Αυτό συμβαίνει γιατί οι πολλές κοινές οδοντόκρεμες αλλοιώνουν τη γεύση στο στόμα όμως αυτό δεν συμβαίνει με την Zendium.

Η Zendium διατίθεται σε 4 διαφορετικές εκδοχές για να διαλέξεις ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες: η Zendium Complete Protection για ολοκληρωμένη προστασία των δοντιών και της στοματικής κοιλότητας. Η Zendium Fresh για αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Η Zendium Gentle Whitening για αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας των δοντιών και η Zendium Sensitive, ειδικά σχεδιασμένη για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια και 2 ακόμη παιδικές: μια για παιδιά από 1-6 ετών και μια για παιδιά άνω των 7.

Η σειρά ολοκληρώνεται από το στοματικό διάλυμα Zendium που δεν περιέχει αλκοόλ αλλά ένζυμα και πρωτεΐνες και από 4 διαφορετικές οδοντόβουρτσες για να βρεις την δική σου.

Αναζήτησε την στα καταστήματα και φέρε τη δύναμη της Βιοεπιστήμης στο μπάνιο σου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ