ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ποια τροφή αποτελεί φάρμακο για τον οργανισμό μας;

Ποια τροφή αποτελεί φάρμακο για τον οργανισμό μας;

«Η τροφή σου πρέπει να γίνει το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να γίνει η τροφή σου». Η ρήση του Ιπποκράτη εξακολουθεί να έχει διαχρονική αξία. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν μας αφήνουν περιθώριο να απολαύσουμε ένα πλούσιο και θρεπτικό γεύμα. Πώς μπορούμε να πάρουμε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία; Και ποια είναι η τροφή που θα αποτελέσει φάρμακο για τον οργανισμό μας;

Το Ιπποφαές είναι ένα από τα αρχαιότερα φυτά και βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνα με τις πιο γνωστές φαρμακευτικές ιδιότητες, καθώς περιέχει περισσότερα από 190 συστατικά, τα οποία θα σας δώσουν δύναμη και ευεξία. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή, αναλγητική και επουλωτική δράση που θα ενισχύσει τον οργανισμό σας και θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε ασθένειες και γρίπες.

Πρόκειται για μια φυσική πηγή δύναμης πλούσια σε ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο, χαλκό, κάλιο, νάτριο, σελήνιο και ψευδάργυρο που θα σας χαρίσει τόνωση και ευεξία. Αποτελεί την υψηλότερη πηγή φυτικών λιπαρών οξέων που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα καθώς περιέχει ω-3, ω-6, ω-9 και το σπάνιο ω-7, τα οποία ο οργανισμός δεν μπορεί να παράγει μόνος του και συνεπώς πρέπει να προσλαμβάνονται από τη φύση. Ιδιαιτέρως σημαντικά είναι τα ω-3 λιπαρά, τα οποία μειώνουν τον κίνδυνο για εμφάνιση διαβήτη Ι και για θρομβωτικά αγγειακά επεισόδια.

Επιπροσθέτως, τα φλαβονοειδή που περιλαμβάνει το Ιπποφαές είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για το σώμα, λόγω των αντιοξειδωτικών και αντιθρομβωτικών τους ιδιοτήτων. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και ελαττώνουν την αρτηριακή πίεση. Με άλλα λόγια, θωρακίζουν τον οργανισμό σας ενάντια σε σοβαρές ασθένειες της εποχής μας.

entos se ola

Τέλος, το Ιπποφαές περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β με αγχολυτική δράση, είναι πλούσιο σε βιταμίνη C που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα αλλά και σε βιταμίνη Α που συμβάλλει την υγεία του δέρματος, την εμφάνιση των μαλλιών και των νυχιών. Έτσι, αποτελεί έναν φυσικό συνδυασμό θρεπτικών ουσιών που αυξάνει τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές αντοχές και αποδόσεις.

Μία μόνο κάψουλα SUPERFOODS Ιπποφαές της SUPERFOODS αντιστοιχεί σε 400 καρπούς του φυτού και σας προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Αν την εντάξετε στο πρόγραμμά σας σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά θα αποκτήσετε ενέργεια και ευεξία για να ανταπεξέλθετε αποτελεσματικά στις υποχρεώσεις σας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ