Βραβείο 1 εκ. δολαρίων για καινοτόμο λύση αφαλάτωσης και καθαρισμού υδάτων
Ιδρυμα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απευθύνει πρόσκληση σε επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα και νέους επιστήμονες να συμμετάσχουν, με την υποβολή προτάσεων καινοτόμων λύσεων, στο διεθνή διαγωνισμό για τον καθαρισμό και την αφαλάτωση υδάτων με χρήση ηλιακής ενέργειας.
Αυτό γνωστοποίησε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) στις επιχειρήσεις–μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Το αναπτυξιακό ίδρυμα «Mohammed bin Rashid Al Maktoum Global Initiatives Foundation / UAE Water Aid» θα απονείμει βραβείο αξίας 1 εκατ. δολαρίων στην καλύτερη πρόταση που θα διακριθεί.
Οι ελληνικές εταιρείες μπορούν να λάβουν σχετικές πληροφορίες για τους όρους και τα κριτήρια συμμετοχής στην ιστοσελίδα ου ανωτέρω Ιδρύματος www.suqia.ae / MBR GLOBAL WATER AWARD.
Η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων είναι έως 30 Σεπτεμβρίου 2016.
SPONSORED
Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης σήμερα στην Αθήνα - Η διαδρομή και οι στάσεις
08:19
Ο Akylas και η σιωπηλή πικρία της 10ης θέσης στη Eurovision - Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο τελικό
08:10
Οι επιστήμονες βρήκαν τι είναι αυτό που κάνει τα όνειρά μας τόσο παράξενα
08:00
ΠΟΥ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κονγκό και Ουγκάντα λόγω επιδημίας Έμπολα
07:53