ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Bosch Ελλάδας μέγας χορηγός της μαθητικής ομάδας F1“Aeolus”

Η Bosch Ελλάδας μέγας χορηγός της μαθητικής ομάδας F1“Aeolus”

H Bosch Ελλάδας ανακοινώνει τη συνεργασία της με ακόμη μια ομάδα F1, αυτή τη φορά σε επίπεδο μαθητών. Ο λόγος, για την ομάδα “Aeolus”, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο παγκόσμιο τελικό F1 in schools που θα πραγματοποιηθεί στο Ώστιν του Τέξας, στις 13-25 Οκτωβρίου.

Η ομάδα “Aeolus” , η οποία αποτελείται από μαθητές ηλικίας 16-19, από δύο ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, έχει κατασκευάσει ένα υπό κλίμακα «μονοθέσιο», το οποίο κινείται χάρη σε μια αμπούλα πεπιεσμένου διοξειδίου του άνθρακα (CO2). O εξελιγμένος σχεδιασμός του «μονοθέσιου» του επιτρέπει να καλύψει μια διαδρομή μήκους 20μ σε 0,864’’, πράγμα που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ στο θεσμό, άτυπα ωστόσο, για το λόγο ότι επιτεύχθηκε στους πανελλήνιους αγώνες. Στόχος της ομάδας “Aeolus” στον παγκόσμιο τελικό του Τέξας η κατάκτηση και επισήμως του παγκόσμιου ρεκόρ.

Η Βοsch Eλλάδας ως μια εταιρεία που παράγει τεχνολογία και υποστηρίζει καινοτόμες νεανικές πρωτοβουλίες άρρηκτα συνδεδεμένες με αυτή, συνεχίζει σταθερά να στέκεται αρωγός σε προσπάθειες μαθητών και φοιτητών που στοχεύουν να δημιουργούν ομάδες στα πρότυπα της F1, αναπτύσσοντας παράλληλα μια σειρά από δεξιότητες. Στόχος της Bosch Eλλάδας είναι να καλλιεργεί την δημιουργική σκέψη των νέων, να τους φέρνει σε επαφή με πραγματικές συνθήκες εργασίας, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προπονημένοι για το μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ