Στο Μαξίμου οι Αζέροι για τον ΔΕΣΦΑ
Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έχουν ζητήσει οι Αζέροι της SOCAR προκειμένου να πιέσουν να ολοκληρωθεί η ιδιωτικοποίηση του ΔΕΣΦΑ.
Δεδομένου ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να κόψει τις γέφυρες με τους Αζέρους μεγαλομετόχους στον αγωγό φυσικού αερίου TAP, η SOCAR θα περάσει την πόρτα του Μαξίμου, αλλά θα συναντηθεί με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.
Να σημειωθεί πως κατά τη χθεσινή συνάντηση του υπουργού Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη με εκπρόσωπο των Ιταλών της SNAM δεν υπηρξε κάτι νέο, καθώς οι Ιταλοί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο του ΔΕΣΦΑ υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα παραμείνουν και οι Αζέροι. Επιπλέον οι Ιταλοί θέλουν λόγο και στο μάνατζμεντ.
Στη βάση αυτή όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη της ιδιωτικοποίησης παραμένουν ακόμη ανοικτά.
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02