ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Nova δίπλα στους Παραολυμπιονίκες του Ρίο!

Η Nova δίπλα στους Παραολυμπιονίκες του Ρίο!

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα, την οποία υποστηρίζουν ως Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας τα κανάλια Novasports, επέστρεψε από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στην 24η θέση της γενικής κατάταξης, με 13 μετάλλια, εκ των οποίων 5 χρυσά, 4 αργυρά και 4 χάλκινα.

Η Διεύθυνση Πλατφόρμας και Περιεχομένου με επικεφαλής την Ανώτερη Διευθύντρια κα Κατερίνα Κασκανιώτη και ειδικότερα η δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών Novasports, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας, υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κάντζα, τους μεταλλιούχους Παραολυμπιακούς αθλητές και αθλήτριες, συνομίλησαν μαζί τους, τους παρέδωσαν αναμνηστικό δώρο, και τίμησαν την υπεράνθρωπη προσπάθειά τους με ειδική εκπομπή-αφιέρωμα που προβλήθηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου με τίτλο «Οι Άτλαντες του Ρίο στη Nova».

unnamed 2

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης στο καλοσώρισμα που έκανε στα μέλη της Παραολυμπιακής Ομάδας στάθηκε στη στήριξη των καναλιών Novasports στους πραγματικούς πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές. «Στα κανάλια Novasports έχουμε ως βασική κατεύθυνση να προβάλλουμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους αθλητές. Και ειδικά εσάς που είστε υπεραθλητές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που όλο αυτό το διάστημα στηρίξαμε και αναδείξαμε τις προσπάθειές σας μέσα από ρεπορτάζ και εκτενή video, αφιερωμένα στον κάθε αθλητή και αθλήτρια ξεχωριστά, και είμαστε υπερήφανοι που γυρίσατε με μετάλλια από το Ρίο. Θα είμαστε δίπλα σας να προβάλλουμε τους αγώνες και τις νίκες σας».

unnamed 3

Η ενέργεια επικοινωνιακής στήριξης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova, με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών αξιών του αθλητισμού, αλλά και της δύναμης και της αισιοδοξίας που διαπνέει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία.

unnamed 4

Δείτε το ευχαριστήριο video των καναλιών Novasports για την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα στο https://youtu.be/wI2_T1QfroY

Γνωρίστε τους αθλητές και τις αθλήτριές μας στο http://www.novasports.gr/paraolympiakiomada

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter)
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ