ΣΕΒ σε Μοσκοβισί: οι φόροι σαμποτάρουν το πρόγραμμα
Το θέμα της υπερφορολόγησης έθεσε στον Ευρωπαίο Επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί ο Πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας σε συνάντηση τους στις Βρυξέλλες.
Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ συναντήθηκε χθες στις Βρυξέλες με τον Επίτροπο Μοσκοβισί και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την πορεία της Ελληνικής οικονομίας, ειδικότερα όσον αφορά στην προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα.
Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ από τη μεριά του ενημέρωσε τον Γάλλο Επίτροπο για τις προτάσεις του Συνδέσμου και τόνισε ότι με το ισχύον μείγμα πολιτικής της υπερφορολόγησης των νομοταγών επιχειρήσεων και μισθωτών, είναι «αδύνατον» να επιτευχθεί ανάκαμψη της οικονομίας και προσέλκυση σημαντικών επενδύσεων.
Ο κ. Μοσκοβισί ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΣΕΒ για την πρόοδο της πρώτης αξιολόγησης του τρίτου προγράμματος και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με την ολοκλήρωσή της θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί έγκαιρα και η δεύτερη αξιολόγηση.
Κομοτηνή: Ελεύθεροι αφέθηκαν ιδιοκτήτες ταβέρνας όπου υποχώρησε το δάπεδο προκαλώντας τραυματισμούς (vid)
21:53
Γιατί υπήρξαν τόσοι πολλοί θάνατοι σκιέρ φέτος στην Ευρώπη;
21:41
Εικόνες χάους και τρόμου στο Μεξικό μετά το θάνατο του «βαρώνου» των ναρκωτικών «Ελ Μέντσο» (vid)
21:29
Κορυφώνεται η αγωνία για τον 74χρονο ορειβάτη στο Βελούχι - Στο κενό οι έρευνες (vid)
21:17