ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς και από πού να επιλέξετε το iPhone 7 που σας ταιριάζει

Πώς και από πού να επιλέξετε το iPhone 7 που σας ταιριάζει

H έναρξη της διάθεσης των νέων iPhone 7 και iPhone 7 Plus στην ελληνική αγορά έχει προκαλέσει, όπως και αναμενόταν, το έντονο ενδιαφέρον χιλιάδων Ελλήνων καταναλωτών, δεδομένου ότι τα νέα smartphones της Apple έχουν αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ επιπλέον είναι δύο από τις καλύτερες φορητές συσκευές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των καταναλωτών.

Από την άλλη πλευρά, το κόστος απόκτησης τους (σ.σ. 819 ευρώ για το iPhone 7 και 969 ευρώ για το iPhone 7 Plus) δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο αν και σε γενικές γραμμές δικαιολογείται. Τα νέα iPhone είναι ανθεκτικά σε νερό και σκόνη, βασίζονται στο νέο iOS 10, το πιο σταθερό και εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές όπως τονίζει διαρκώς η Apple, προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις σε σχέσεις με τους προκατόχους τους, ενώ η Plus έκδοση διαθέτει διπλή οπίσθια κάμερα για καλύτερες φωτογραφίες. Επίσης, ο αποθηκευτικός χώρος της βασικής έκδοσης «ανέβηκε» στα 32 GB, ενώ οι πιο «μεγάλες» εκδόσεις είναι στα 128 και 256 GB.

Λόγω ακριβώς της υψηλής τιμής, είναι σημαντικό για πολλούς καταναλωτές να αποκτήσουν τα νέα μοντέλα της Apple από ένα κατάστημα που να τους προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα και να τους καλύπτει και σε μία περίπτωση ατυχήματος. Το πλέον ενδιαφέρον «πακέτο» που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά για όσους θέλουν να αποκτήσουν το iPhone 7 είναι αυτό των καταστημάτων Vodafone.

vodiphone

Το πακέτο των προσφορών της Vodafone για όσους επιλέξουν να πάρουν από το δίκτυο της τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus περιλαμβάνει κατ’ αρχήν τη δυνατότητα (για όσους κάνουν την αγορά μέχρι τις 30 Νοεμβρίου) να επωφεληθούν από τη νέα και αποκλειστική υπηρεσία Vodafone Replace. Η υπηρεσία παρέχει εντελώς δωρεάν αντικατάσταση του iPhone 7 & iPhone 7 Plus μέσα σε 24 ώρες σε περίπτωση κλοπής, σπασίματος, επαφής με άμμο ή νερό και αυξομείωσης τάσης ρεύματος. Επιπλέον, επειδή ατυχήματα συμβαίνουν και η προστασία της συσκευής είναι βασική προτεραιότητα πλέον, με κάθε αγορά iPhone 7 & iPhone 7 Plus έως τις 30 Νοεμβρίου η Vodafone προσφέρει έκπτωση 20% σε όλες τις θήκες και σε όλα τα tempered glass!

2016 09 16T165749Z 1878207170 S1BEUBQYBDAA RTRMADP 3 APPLE IPHONE LOS ANGELES

REUTERS/Lucy Nicholson

Επίσης, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όσους αγοράσουν το νέο iPhone 7 με πιστωτική κάρτα να το αποπληρώσουν σε 36 άτοκες δόσεις, κάτι που σημαίνει ότι το κόστος ξεκινά από 22,75 ευρώ / μήνα. Τέλος, το κόστος μειώνεται εφόσον ο καταναλωτής επιλέξει να αγοράσει κάποια από τα νέα iPhone συνδυάζοντας το με σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red.

Μήπως ήρθε η ώρα για το νέο «μήλο»;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ