ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανοίγει το ξενοδοχείο Wyndahm Grand Athens στην πλατεία Καραϊσκάκη

Ανοίγει το ξενοδοχείο Wyndahm Grand Athens στην πλατεία Καραϊσκάκη
Φωτογραφία αρχείου από την Πέμπτη 29 Μαΐου 2003 και την πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα EUROKINISSI/Γουλιέλμος Αντωνίου

Αλλάζει ο χάρτης της ευρύτερης περιοχής του Κεραμεικού με την έναρξη της λειτουργίας του ξενοδοχείου Wyndham Grand Athens, μέλος του Wyndham Group Hotel, μίας από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στον κόσμο, που επιχειρεί την πρώτη της παρουσία στην Ελλάδα.

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα θα ανοίξει τις πύλες της την 1η Δεκεμβρίου, στο κτίριο που πριν από χρόνια ήταν γνωστό ως το ξενοδοχείο Imperial του ομίλου της Grecotel.

Όπως τονίστηκε σε σημερινή συνάντηση με αφορμή την έναρξη της νέας τουριστικής μονάδας, η επένδυση ολοκληρωτικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου θα ξεπεράσει στο σύνολό της τα 5 εκατ. ευρώ και αναμένεται να συμβάλλει στην ενίσχυση της απασχόλησης, καθώς η έναρξη της λειτουργίας του θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας για περισσότερα από 200 άτομα.

Την ίδια στιγμή, περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες θα περνούν το κατώφλι του ξενοδοχείου ετησίως, όπως τονίστηκε από την ομάδα διοίκησης του νέου ξενοδοχείου, γεγονός που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

Το Wyndham Grand Athens στην Πλατεία Καραϊσκάκη θα διαθέτει 276 δωμάτια, χώρους 2.500 τ.μ. για συνέδρια και εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας το ξενοδοχείο στις ισχυρές θέσεις του συνεδριακού τουρισμού στην Αθήνα. Θα περιλαμβάνονται επίσης εστιατόριο, μπαρ, spa και ένα roof top μπαρ-εστιατόριο 450 τ.μ., με πισίνα καταρράκτη και πανοραμική σε όλη την Αθήνα μέχρι το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο έχει αναλάβει η Zeus International, ελληνική εταιρία που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδρύματα και οργανισμούς και υπηρεσίες ανάπτυξης και management σε ξενοδοχεία, με αντίστοιχη δραστηριότητα στη λειτουργία ξενοδοχείων στην ανατολική Ευρώπη και περισσότερα από τριάντα σημεία παγκοσμίως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ