ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η επανάσταση στο πλύσιμο των ρούχων: Siemens sensoFresh

Η επανάσταση στο πλύσιμο των ρούχων: Siemens sensoFresh

Η χρήση του ενεργού οξυγόνου αποτελεί μια νέα ιδέα που η Siemens έβαλε σε εφαρμογή στο πλύσιμο των ρούχων και φέρνει μια πραγματική επανάσταση που ακούει στο όνομα sensoFresh.

Η συγκεκριμένη μάρκα οικιακών συσκευών μας έχει συνηθίσει σε καινοτομίες που αλλάζουν την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο. Όμως αυτή τη φορά, πρόκειται για μια τεχνολογία που ανάγει το πλύσιμο των ρούχων σε επιστήμη από τη νέα εποχή.

Στην ουσία, από σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας την τέλεια λύση για την εξουδετέρωση σχεδόν κάθε πιθανού (99,9%) μικροβίου στα ρούχα μας, χωρίς τη χρήση νερού ή πρόσθετων χημικών ουσιών. Είτε πρόκειται για οσμές, είτε για βακτήρια ή μικρόβια, με το σύστημα sensoFresh, τα πιο ευαίσθητα υφάσματα ή ακόμα και αυτά που δεν πλένονται καθόλου, καθαρίζουν με αποτελεσματικότητα και τα υψηλότερα στάνταρ υγιεινής, μέσα σε μόλις 30 λεπτά. Το ενεργό οξυγόνο τα απολυμαίνει και τα καθαρίζει σε βάθος, χαρίζοντας τους τη φρεσκάδα που απαιτείται σε κάθε σας εμφάνιση, χωρίς να χρειαστεί να τα αγγίξει νερό.

Εκτός από την εξοικονόμηση χρόνου και την ευκολία που συνεπάγεται το πάτημα ενός κουμπιού, τα οφέλη είναι πολλαπλά. Από τη μία, τα ρούχα σας αυξάνουν τη διάρκεια της ζωής τους, αφού δεν καταπονούνται από το συμβατικό συχνό πλύσιμο. Από την άλλη, τα οικονομικά του σπιτιού σας επιβαρύνονται φυσικά πολύ λιγότερο χάρη στη μείωση του αριθμού πλύσεων που χρειάζεστε για να έχετε ρούχα γεμάτα καθαριότητα και φρεσκάδα. Αναλυτικά κερδίζετε τόσο από τη μειωμένη κατανάλωση απορρυπαντικού, μαλακτικού, νερού και ηλεκτρικού ρεύματος.

sosto

Επιπρόσθετα, απολαμβάνετε οικονομία σε πόρους, όχι μόνο προς όφελος του budget σας, αλλά και του ίδιου του περιβάλλοντος χάρη στην ελάττωση της χρήσης χημικών ουσιών ή και την κατανάλωση νερού. Συνεπώς, η τεχνολογία sensoFresh σημαίνει εξέλιξη που υπηρετεί το σύγχρονο τρόπο ζωής και τις σύγχρονες απαιτήσεις για ένα υψηλότερο επίπεδο διαβίωσης. Αυτή είναι η δέσμευση της Siemens και για μια ακόμη φορά την τηρεί στο έπακρο, εισάγοντας τεχνολογίες που δείχνουν το δρόμο προς το μέλλον και αποτελούν win-win scenarios από κάθε άποψη.

Για εσάς που έχετε υψηλές απαιτήσεις, αναζητάτε το καλύτερο και δεν συμβιβάζεστε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ