ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μια νέα σελίδα στην ιστορία των 2 in1: Η Lenovo παρουσιάζει το νέο Yoga™ Book στην Ελλάδα!

Μια νέα σελίδα στην ιστορία των 2 in1: Η Lenovo παρουσιάζει το νέο Yoga™ Book στην Ελλάδα!

Σε μία αποκαλυπτική βραδιά και παρουσία φίλων και εκπροσώπων της τεχνολογίας, του design, των gadget και των δημιουργικών προκλήσεων, η Lenovo παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το νέο Yoga™ Book, την λεπτότερη και ελαφρύτερη 2-σε-1 συσκευή στον κόσμο που προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Το Yoga™ Book, με τις πρωτότυπες, πρακτικές και δημιουργικές του λειτουργίες, είναι απαραίτητο ‘’εργαλείο’’ για ανθρώπους σύγχρονους, δυναμικούς, που έχουν απαιτητική καθημερινότητα και ζουν γρήγορους και έντονους ρυθμούς.

Το μοναδικό του design, η κομψή αισθητική του, αλλά το ότι είναι λεπτό και ελαφρύ, είναι τα πρώτα στοιχεία που τραβούν την προσοχή όσων κοιτούν το Yoga™ Book για πρώτη φορά, όμως γρήγορα τους "κερδίζουν" τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όπως η κινηματογραφική ποιότητα ήχου και εικόνας, η φορητότητα και η ευκολία χρήσης του εικονικού halo πληκτρολόγιου που εμφανίζεται μόνο όταν το χρειάζεσαι αλλά και η απίστευτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

07 Yoga Book Logo Wide Shot

Όσοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Yoga™ Book κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εντυπωσιάστηκαν και από τη χρήση του Real Pen, μιας γραφίδας με πραγματικό μελάνι, με την οποία ο χρήστης μπορεί να ψηφιοποιήσει σε πραγματικό χρόνο, σημειώσεις, σκίτσα, μηνύματα, είτε επάνω σε χαρτί, είτε απευθείας στο create pad.

Lenovo Yoga Book Παρουσίαση9

Στην ίδια εκδήλωση, οι δημιουργικές δυνατότητες του Yoga™ Book αναδείχθηκαν και με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο. Σκιτσογράφος δημιούργησε σε πραγματικό χρόνο σκίτσα των καλεσμένων, με τη χρήση του real-pen, αποκαλύπτοντας in action την ευκολία στη χρήση και τις δημιουργικές δυνατότητες της συσκευής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Yoga™ Book διατίθεται στην Ελλάδα σε 2 εκδόσεις: Android σε χρώμα Champagne Gold (χρυσό) ή Gunmetal Grey (γκρι) και Windows (με Windows 10 Pro) σε μαύρο χρώμα. Τα μοντέλα διατίθενται είτε με συνδεσιμότητα WiFi, είτε με συνδεσιμότητα WiFi και 4G.

Lenovo
Yoga Book

Με το Yoga Book, η LenovoΤΜ υποδέχεται μια νέα εποχή στην οποία μπορούμε να απολαύσουμε πολλά περισσότερα, από μία μόνο συσκευή.

#yogabook #grlaunch

ΔΗΜΟΦΙΛΗ