ΔΕΗ: Συνεχίζεται η έκπτωση στο «μπλε» τιμολόγιο - Συγκράτηση της αύξησης στο «πράσινο»
Συνεχίζεται τον Οκτώβριο η προωθητική ενέργεια της ΔΕΗ για το σταθερό τιμολόγιο στα 11,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα, ενώ στο «πράσινο» τιμολόγιο η επιχείρηση απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης στη χονδρική τιμή του ρεύματος.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η ΔΕΗ διατηρεί στα 0,115 Euro/kWh και για τον Οκτώβριο την προωθητική τιμή του σταθερού μπλε ΔΕΗ myHome Online, δίνοντας τη δυνατότητα στα νοικοκυριά να κλειδώσουν μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή σε μια περίοδο αυξημένων πιέσεων στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.
Εκτός από το ΔΕΗ myHome Online, η ΔΕΗ προσφέρει μία σειρά σταθερών προϊόντων ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού, όπως το ΔΕΗ my HomeEnter, με απλή και ξεκάθαρη τιμολόγηση, ΔΕΗ myHomeMaxima για πελάτες με μεγάλες καταναλώσεις, το ΔΕΗ myHomeEnterTwo με σταθερή χρέωση για 24 μήνες και με διζωνική χρέωση (κανονική και μειωμένη) και το ΔΕΗ myHomePlan το σταθερό προϊόν που κρατάει το κόστος ενέργειας σταθερά στα 60Euro κάθε μήνα και προσφέρει αποκλειστικά προνόμια και προσφορές.
Η τιμή του κυμαινόμενου Γ1/Γ1Ν πράσινου οικιακού τιμολογίου της ΔΕΗ για τον Οκτώβριο διαμορφώνεται στα 0,15913 Euro/kWh, από 0,14913 Euro/kWh τον Σεπτέμβριο, μία αύξηση περίπου 7% παρά την αύξηση κατά περίπου 17% στη χονδρεμπορική αγορά.
Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΗ διατήρησε αμετάβλητες τις τιμές του πράσινου κυμαινόμενου Γ1/Γ1Ν οικιακού τιμολογίου τον Αύγουστο, απορροφώντας πλήρως την πάνω από 18% αύξηση στην χονδρεμπορική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας ενώ και τον Σεπτέμβριο το πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ αναπροσαρμόστηκε μόλις κατά 7,7% παρά την αύξηση περίπου 21% στη χονδρική.
Το ΔΕΗ myHome 4Students προσφέρει στους φοιτητές σταθερή χρέωση 0,115 Euro/kWh για τις πρώτες 150 kWh, μαζί με επιπλέον προνόμια σχεδιασμένα για τις ανάγκες της φοιτητικής καθημερινότητας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση χαρτοφυλακίου ΑΠΕ 277,3 MW στην Πολωνία
Ανεβαίνουν οι ρυθμοί για το FTTH και τα data centers
Παπασταύρου: Δεν τέθηκε ποτέ θέμα πίεσης ή απειλής της χώρας για να λάβει αποφάσεις
10:35
Κορνέλ: Η Εισαγγελία Νέας Υόρκης αναλαμβάνει την έρευνα για τον ομαδικό βιασμό της φοιτήτριας
10:32
Ιός Δυτικού Νείλου: 27 νέα κρούσματα και 5 θάνατοι - Ποιες περιοχές παραμένουν στο «κόκκινο»
10:27
Η El Al ακύρωσε τις πτήσεις επαναπατρισμού των Ισραηλινών από το Ντουμπάι
10:25