ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Sustainability Summit του Economist στις 30 Νοεμβρίου

Sustainability Summit του Economist στις 30 Νοεμβρίου

Η πορεία υλοποίησης της συμφωνίας του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή και η στρατηγική των ΗΠΑ για την παγκόσμια ανάπτυξη μετά τις προεδρικές εκλογές θα τεθούν στο επίκεντρο των εργασιών του Sustainability Summit του Economist με θέμα “Adapt or die?”, το οποίο θα διερευνήσει προκλήσεις και ευκαιρίες που διαμορφώνονται μέσα από συνδυαστικές πολιτικές στους τομείς της τεχνολογίας και του περιβάλλοντος.

Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, ο τομεάρχης Eνέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Σκρέκας, ο αναπλ. γενικός διευθυντής του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (UNEP) και βοηθός γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Ibrahim Thiaw, ο επίτροπος της COP22 του Μαρόκου Abdeladim Lhafi, ο αναπλ. γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ Rintaro Tamaki, o γενικός γραμματέας της Λέσχης της Ρώμης (Club of Rome) Graeme Maxton, ο καθηγητής αρχιτεκτονικής Haim Dotan – μεταξύ άλλων σημαντικών ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό – δίνουν το παρών σε ένα πλαίσιο ανοιχτού διαλόγου, ο οποίος αποσκοπεί να δώσει λύσεις και απαντήσεις, σε μία κρίσιμη στιγμή που η ανθρωπότητα καλείται να κρίνει, να διακρίνει και να επιλέξει την πορεία της.

Αναλυτικό πρόγραμμα: www.hazliseconomist.com / www.sustainability-2016.economist.com

Gold sponsor: Hellas GOLD

Silver sponsor: Public Power Corporation

Bronze sponsors: Polyeco Group, HEDNO (Hellenic Electricity Distribution Network Operator), DEPA, Babylon Gardens

Logistics supplier: DHL

Contributors: Cenergy Holdings, Hellenic Petroleum, Fisikon

Communication sponsor: Kathimerini

Internet communication sponsor: CNN Greece

Airline carrier: Aegean

IT sponsor: Sieben

Supporting organization: Global Sustain

Supporter: ICRE8 (International Centre for Research on the Environment and the Economy)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ