ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Vodafone δίνει λύσεις στην επικοινωνία με τους πελάτες

Η Vodafone δίνει λύσεις στην επικοινωνία με τους πελάτες

Για οποιαδήποτε επιχείρηση η επικοινωνία με τους πελάτες της αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της λειτουργίας της, όπως και της επιτυχίας της. Ειδικά, για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αποτελεί ένα κρίσιμης σημασίας ζήτημα, αλλά μέχρι τώρα υπήρχαν αρκετοί περιορισμοί από τις υφιστάμενες λύσεις τόσο σε τεχνολογικό επίπεδο, όπως, για παράδειγμα, ότι ένας επαγγελματίας θα έπρεπε να απαντά όλες τις κλήσεις στο γραφείο του χωρίς τη δυνατότητα να βρίσκεται εκτός αυτού και να φαίνεται -αξιοποιώντας το κινητό τηλέφωνο του- ότι βρίσκεται εντός αυτού.

Η προσέγγιση έχει αρχίσει να αλλάζει καθώς οι παραδοσιακές μέθοδοι προσφέρουν μικρό βαθμό ευελιξίας και περιορισμένες δυνατότητες αναβάθμισης. Επιπλέον, δεν προσφέρουν τη δυνατότητα για συνδυασμό της κινητής με τη σταθερή τηλεφωνία σε μία περίοδο όπου το smartphone αποτελεί το βασικό εργαλείο επικοινωνίας κάθε εργαζόμενου αλλά και κάθε πελάτη.

Μία τέτοια υπηρεσία προσφέρει η Vodafone, η οποία έχει αποδείξει ότι στέκεται δίπλα στις επιχειρήσεις ως αξιόπιστος συνεργάτης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας όπως και την τεχνογνωσία για να τις υποστηρίξει όπου απαιτείται. Ο λόγος για το Vodafone One Net , μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα επικοινωνίας που ενσωματώνει τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα στο τηλεφωνικό κέντρο που φιλοξενείται στις υποδομές cloud της Vodafone, προσφέροντας όλες τις νέες τεχνολογίες μέσων πρόσβασης (VDSL, 4G και οπτική ίνα).

MAF35748

Η υπηρεσία απευθύνεται πρωτίστως σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Για τους επαγγελματίες αυτούς είναι πολύ σημαντικό να μπορούν να δουλέψουν ανά πάσα στιγμή, από όπου και αν βρίσκονται. Να είναι άμεσα διαθέσιμοι στους πελάτες και τους συνεργάτες τους ώστε να μην χάνουν ποτέ επαγγελματική ευκαιρία.

Το Vodafone One Net δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να χρησιμοποιούν μόνο την κινητή συσκευή για να δέχονται και να πραγματοποιούν κλήσεις τόσο από τον σταθερό αριθμό του γραφείου όσο και από κινητό αριθμό. Το γεγονός ότι πραγματοποιούν κλήσεις από το κινητό τηλέφωνο τους, αλλά εμφανίζεται ο αριθμός του σταθερού τηλεφώνου τους δείχνει επίσης ένα καλύτερο επαγγελματικό προφίλ. Και όλα αυτά με ένα αρκετά χαμηλό και προσιτό κόστος.

MIG00503

Επίσης διασφαλίζει ότι η επιχείρηση δε μένει ποτέ από σταθερή τηλεφωνία και Internet αφού δίνει τη δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης εφεδρικής σύνδεσης 4G. Κάτι που σημαίνει αδιάλειπτη επικοινωνία.

Τέλος, το Vodafone One Net προσφέρει τις πιο σύγχρονες λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου, όπως φωνητική πύλη (IVR) και μοναδικά εργαλεία διαχείρισης κλήσεων από IP τηλεφωνικές συσκευές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ