ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνέδριο: Ευρασιατική Οικονομική Ένωση και ελληνικό επιχειρείν

Συνέδριο: Ευρασιατική Οικονομική Ένωση και ελληνικό επιχειρείν
EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος

Συνέδριο με θέμα «Η Παρουσίαση της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης - Σκοποί και Στόχοι» διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελληνορωσικών Σχέσεων στο πλαίσιο των δράσεων για το έτος Ελλάδος - Ρωσίας, στις 15 Δεκεμβρίου 2016.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τη συνδιοργάνωση της ΔΕΘ - HELEXPO και οι εργασίες του θα διαρκέσουν από τις 11:00 έως τις 21:00.

Η Οικονομική Επιτροπή Ευρασίας, το μόνιμο ρυθμιστικό όργανο της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, θα παρουσιάσει τους στόχους της αναφορικά με τις επιχειρηματικές σχέσεις με την Ελλάδα και συγκεκριμένα για τις προοπτικές ανάπτυξης, το branding προϊόντων, τις μεταφορές, την υγεία, τα προϊόντα διατροφής, τις πιστοποιήσεις, την τελωνειακή νομοθεσία, τη χρηματοοικονομική πολιτική, τη φορολογία, την ενεργειακή πολιτική.

Το συνέδριο θα είναι διαδραστικό, με τη συμμετοχή φορέων, οργανισμών και επιχειρηματιών από την Ελλάδα, έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη κατανόηση της σύνδεσης της Ευρασιατικής Ένωσης με το ελληνικό επιχειρείν.

Μέλη της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης (EAEU) είναι η Ρωσική Ομοσπονδία, η Αρμενία, η Λευκορωσία, το Καζακστάν και η Κιργιζία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ