ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Red fashion: Οι κόκκινες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Red fashion: Οι κόκκινες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Κόκκινο. Το χρώμα της φωτιάς, του πάθους, του αίματος. Στα αρχαία χρόνια, το κόκκινο χρώμα στα ενδύματα και τα πέδιλα ήταν προνόμιο του αυτοκράτορα, ενώ σήμερα στη λογοτεχνία το κόκκινο συνδέεται με τον έρωτα, τον θυμό αλλά και τον κίνδυνο.

Λένε ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και όταν οι λεπτομέρειες αυτές είναι κόκκινες, τότε δεν γίνεται να μην μαγνητίσουν.

Με τις γιορτές να πλησιάζουν, εμείς αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τις λεπτομέρειες αυτές και να αναλύσουμε το έντονο και δυνατό κόκκινο χρώμα που θα κυριαρχήσει αυτή τη σεζόν και θα κάνει άντρες και γυναίκες να ξεχωρίσουν.

Κόκκινα χείλη: Το διαχρονικό τρεντ στο μακιγιάζ χειλιών

Τα κόκκινα χείλη παραμένουν μέχρι σήμερα σύμβολο της γυναικείας θηλυκότητας και ομορφιάς. Οι γυναίκες στην αρχαιότητα έβαφαν τα χείλη τους με κόκκινη ώχρα και δεν είναι τυχαίο ότι σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, το κόκκινο χρώμα στα χείλη των γυναικών έλκει την προσοχή του αντρικού φύλου. Έτσι, λοιπόν, τον Χειμώνα του 2017, το διαχρονικά αισθησιακό κόκκινο χρώμα στα κόκκινα χείλη παραμένει το απόλυτο τρεντ της σεζόν στο μακιγιάζ χειλιών.

camp

Κόκκινες σόλες για αισθησιασμό και πάθος

Η μόδα που πρώτος μας έφερε ο Γάλλος σχεδιαστής Christian Louboutin έγινε λατρεία και πλέον, η κόκκινη σόλα στα παπούτσια αποτελεί μια λεπτομέρεια που μαγνητίζει και δημιουργεί ένα στιλ αισθησιακό για κάθε γυναίκα που τα φορά.

Το κόκκινο του πάθους σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, το έντονο εκείνο χρώμα που φευγαλέα μπορεί να δει κάποιος όταν μια γυναίκα περπατά, αποτελεί σήμερα μία «must» επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν, για τις γυναίκες που αγαπούν την κλασική ομορφιά.

Αισθησιασμός, λάμψη, πάθος, αυτοπεποίθηση: Λέξεις που περιγράφουν το τρεντ με την κόκκινη αυτή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στις γυναίκες και αγαπήθηκε από πολλές διάσημες κυρίες ανά τον κόσμο.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με μια κόκκινη τσάντα, όπως εκείνες για τις οποίες ανακαλύψαμε στο Campariredbookofstyle.gr, το look μιας γυναίκας μπορεί να απογειωθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ