ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Anytime: Ένας μήνας δωρεάν στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου!

Anytime: Ένας μήνας δωρεάν στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου!

Τώρα, στην Anytime μπορείτε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας με άτοκες δόσεις, για 1 χρόνο, πληρώνοντας τους 11 μήνες, μόνο από €11 το μήνα. Κάνετε δηλαδή ετήσια ασφάλεια και έχετε ένα μήνα δωρεάν.

Η διαδικασία είναι απλή:

· Πάρε τιμή για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου.

· Επιλέξτε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου.

· Λάβετε το συμβόλαιο στο e-mail σας σε 1 λεπτό.

Και όλα αυτά... Σε 1 λεπτό!

Μόνο στην Anytime έχετε:

· Πλήρη προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου με προσιτά ασφάλιστρα

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

· 24ωρη ανθρώπινη εξυπηρέτηση, απλές διαδικασίες

Απευθείας ασφάλιση στην Anytime, σημαίνει και απευθείας εξυπηρέτηση. Οι άνθρωποι μας βρίσκονται συνεχώς στη διάθεσή σας, 24 ώρες το 24ωρο και φροντίζουν για την εξυπηρέτησή σας, για οτιδήποτε και αν προκύψει, όπου και αν βρίσκεστε.

· Εγγύηση από την INTERAMERICAN, μέλος του διεθνούς ομίλου ACHMEA

Όλα τα προγράμματα της Anytime ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής και παρέχονται από την INTERAMERICAN, την κορυφαία ασφαλιστική εταιρία, γνωστή για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της.

Μην χάνετε χρόνο! Επωφεληθείτε από την προσφορά και ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας με άτοκες δόσεις , για 1 χρόνο, πληρώνοντας τους 11 μήνες, μόνο από €11 το μήνα.

Υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας, τώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ