ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το VDSL της Vodafone «ανεβάζει» την ταχύτητα επικοινωνίας στις οικογένειες

Το VDSL της Vodafone «ανεβάζει» την ταχύτητα επικοινωνίας στις οικογένειες

Ιδανική λύση για τα νοικοκυριά όπου οι υψηλές ταχύτητες πρόσβασης στο Διαδίκτυο είναι απαραίτητες και τα βοηθούν ώστε να μπορούν όλα τα μέλη μίας οικογένειας να «σερφάρουν» εξαιρετικά γρήγορα αλλά και να επικοινωνούν με φίλους, συγγενείς και γνωστούς ακόμη και με video κλήση, αποτελεί το VDSL.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία αποτελεί την εξέλιξη του γνωστού σε όλους ADSL, το οποίο έχει γίνει πλέον ευρέως γνωστό ως η τεχνολογία εκείνη που χρησιμοποιείται για να έχει κανείς γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Όμως, οι ταχύτητες λήψης δεδομένων στο ADSL μπορούν να φθάσουν έως τα 24 Mbps, όταν στο VDSL μπορούν να φθάσουν έως τα 50 Mbps. Αυτές οι υψηλότερες ταχύτητες προσφέρουν πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, μπορούν να έχουν καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο Διαδίκτυο και στις διάφορες ψηφιακές υπηρεσίες τα μέλη μίας οικογένειας, ακόμη και αν είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένοι.

Ρίξε μια ματιά στο βίντεο:

Τη στιγμή που η κόρη ετοιμάζει και «ανεβάζει» μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο YouTube ένα video υψηλής ανάλυσης με χριστουγεννιάτικες ευχές, ο πατέρας να έχει ήδη ξεκινήσει μία video κλήση με ποιότητα υψηλής ευκρίνειας με τον θείο του, ο οποίος βρίσκεται στην άλλη άκρη της Ελλάδας και θέλει να δείξει στον ανηψιό του και τα μέλη της οικογένειας του τελευταίου ορισμένα από τα χριστουγεννιάτικα έθιμα που υπάρχουν σε περιοχές όπως είναι η Θράκη!

Η βελτιωμένη εμπειρία όταν «σερφάρουν» ταυτόχρονα πολλοί χρήστες της ίδιας σύνδεσης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού του VDSL, όπως, φυσικά, και οι αυξημένες ταχύτητες που έχουν ως αποτέλεσμα την απρόσκοπτη θέαση μίας ταινίας ή ενός επεισοδίου τηλεοπτικής σειράς μέσα από πλατφόρμες, όπως είναι το VodafoneTV.

Ποια η διαφορά ADSL και VDSL σύνδεσης

Η διαφορά στο μηνιαίο κόστος μεταξύ μίας ADSL και μίας VDSL σύνδεσης κινείται σε ιδιαίτερα προσιτά επίπεδα και σε κάθε περίπτωση, τα οφέλη που υπάρχουν είναι τέτοια που η αναβάθμιση είναι συνήθως μία σωστή κίνηση. Όσον αφορά στο κόστος της αναβάθμισης, επίσης κινείται σε χαμηλά επίπεδα και ο ενδιαφερόμενος συνδρομητής μπορεί να έχει και επιπλέον οφέλη. Όπως, για παράδειγμα, συμβαίνει με την περίπτωση της Vodafone, η οποία για την περίοδο των Χριστουγέννων, «τρέχει» μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσφορά. Συγκεκριμένα, επειδή αξίζει να χαίρεσαι τις γιορτές με τα έθιμά τους, στη Vodafone συνεχίζουν το έθιμό τους, και προσφέρουν με το νέο Vodafone Homedoubleplay (με αξεπέραστες ταχύτητες VDSL έως 50Mbps) δώρο ένα tablet LenovoYoga 3 8’’ αξίας 169 ευρώ! Οπότε θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το tablet για να «σερφάρετε» από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού και σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες! Και καλές γιορτές!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ