ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα digital signage προϊόντα που μας φέρνουν σήμερα το αύριο της τεχνολογίας

Τα digital signage προϊόντα που μας φέρνουν σήμερα το αύριο της τεχνολογίας

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας οδηγεί σε νέες ευκαιρίες και προκλήσεις και ανοίγει νέα πεδία για τις επιχειρήσεις, φέρνοντας στο προσκήνιο καινοτόμα προϊόντα που μπορούν να βελτιώσουν τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα πως η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη και την τόνωση της οικονομίας, γι’ αυτό και ήδη βλέπουμε εταιρείες και επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο να στρέφονται σε ψηφιακά προϊόντα προκειμένου να βελτιώσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους καταναλωτές τους και φυσικά, να αναπτυχθούν.

Όταν ο πρωτοποριακός σχεδιασμός συναντά την υψηλή τεχνολογία

Η LG Electronics, ένας παγκόσμιος ηγέτης τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές, αλλά και στα επαγγελματικά προϊόντα, δημιούργησε μια σειρά από μοναδικά προϊόντα ψηφιακής σήμανσης, προϊόντα που αποτελούν τεχνολογικά έργα τέχνης και τα οποία φέρνουν σήμερα το αύριο της τεχνολογίας.

δτ1

Η digital signage οθόνη της LG αλλάζει τα δεδομένα στη διαφήμιση

Το portfolio των stretch επαγγελματικών προϊόντων ψηφιακής σήμανσης της εταιρείας επεκτείνεται με μια απίστευτη επαγγελματική λύση, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της.

Ο λόγος για τη νέα 86 ιντσών Ultra Stretch Digital Signage οθόνη 86BH7C/BH5C, η οποία ήρθε στην Ελλάδα για να αλλάξει τα δεδομένα της διαφήμισης. Ναι, η οθόνη αυτή αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων καθώς και άλλου είδους πληροφοριών για εντυπωσιακές Ultra Stretch Digital Signage κατασκευές τύπου πυλώνες video walls ή και ασύμμετρη διάταξη σε κάθετη, οριζόντια τοποθέτηση.

Το καινοτόμο αυτό digital signage προϊόν της LG αποτελεί κατάλληλη επιλογή για επαγγελματικούς χώρους υψηλής αισθητικής, αλλά και σημεία λιανικής πώλησης, αεροδρόμια, σταθμούς του Μετρό και τράπεζες. Μάλιστα, έρχεται με τον LG SuperSign media editor, για εύκολη και άμεση επεξεργασία και δημιουργία περιεχομένου φωτογραφίας και βίντεο, χωρίς τη χρήση επιπλέον προγραμμάτων επεξεργασίας!

δτ2

Ένα απίστευτο τεχνολογικό έργο τέχνης!

Ένα από τα πιο εξελιγμένα προϊόντα όχι μόνο της LG, αλλά και ολόκληρης της αγοράς Digital Signage είναι η νέα διπλής όψεως οθόνη 55'' LG OLED Double Sided Digital Signage, η οποία επιτρέπει την προβολή περιεχομένου και στις δύο όψεις της. Πρόκειται για ένα τεχνολογικό έργο τέχνης, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους και αποτελεί ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εμπειρία και περιεχόμενο στους καταναλωτές.

Μία οθόνη τόσο λεπτή σχεδόν όσο το πάχος ενός φύλλου χαρτιού

Άλλη μια καινοτομία που πραγματικά εντυπωσιάζει και μας φέρνει πιο κοντά στο μέλλον είναι η LG Oled Wallpaper, μία οθόνη τόσο λεπτή σχεδόν όσο το πάχος ενός φύλλου χαρτιού η οποία έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών χάρη στον καινοτόμο και λεπτό σχεδιασμό της.

Γιατί; Διότι πολύ απλά η νέα 55 ιντσών LG OLED Wallpaper -με πάχος μόλις 3,65 χιλιοστά- ενδείκνυται για την κατασκευή εντυπωσιακών digital signage εγκαταστάσεων και αποτυπώνει εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας με ολοζώντανα χρώματα, προσφέροντας μια μοναδική, καθηλωτική εμπειρία προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων και περιεχομένου.

δτ3 copy

Αμεσότερη επαφή και εξειδικευμένη ενημέρωση

Άλλη μια καινοτομία της LG είναι το γεγονός ότι εκτός, όμως, από τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα για τις επιχειρήσεις, προσφέρει παράλληλα ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες για να αποκτήσουν οι καταναλωτές αμεσότερη επαφή και εξειδικευμένη ενημέρωση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι οθόνες της LG, που διατίθενται στην ελληνική αγορά, συνεισφέρουν στο μέγιστο βαθμό στην ανάπτυξη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε εμπορικούς και δημόσιους χώρους ιδιαίτερης και προσεγμένης αισθητικής, όπως εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, εστιατόρια, ξενοδοχεία αλλά και σύγχρονους χώρους τέχνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ