ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτά τα Χριστούγεννα ζήσε τη ζωή σαν να είναι «θαύμα»

Αυτά τα Χριστούγεννα ζήσε τη ζωή σαν να είναι «θαύμα»

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της χαράς, μια γιορτή που ταξιδεύει τους «μεγάλους» πίσω, στα παιδικά τους χρόνια και τους κάνει να βγάζουν στην επιφάνεια την καλή τους πλευρά, προσφέροντας στους γύρω τους το καλό και μοιράζοντας χαμόγελα.

Όταν έχουμε το καλό μέσα μας ζούμε τη ζωή σαν να είναι «θαύμα»

Για να κάνουμε το καλό, όμως, πρέπει πρώτα να είμαστε οι ίδιοι καλά και για να το κάνουμε αυτό χρειάζεται να φροντίζουμε την υγεία μας, καταναλώνοντας τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά στοιχεία και πίνοντας νερό, διότι η ενυδάτωση του ανθρώπινου σώματος είναι απίστευτα σημαντική και τον Χειμώνα.

ζαγορι

Το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι είναι αυτό που μας κρατάει στα καλύτερά μας, στην καλύτερη υγεία, μας δίνει την καλύτερη ενέργεια, την καλύτερη διάθεση! Κι όταν νιώθουμε καλά μέσα μας, θέλουμε να μοιραζόμαστε το καλό και με τους άλλους.

ζαγορι1

Γιατί το νερό μας κάνει να φαινόμαστε και να νιώθουμε καλά

Γνωρίζατε ότι ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να επιβιώσει χωρίς νερό λίγες μόνο ημέρες, ενώ ήδη από τις πρώτες 24 ώρες γίνονται εμφανείς οι αρνητικές επιδράσεις της έλλειψης υγρών στον άνθρωπο;

Τον Χειμώνα η ανάγκη για πρόσληψη υγρών παραμένει μεγάλη διότι το κρύο και ο ξηρός αέρας «στεγνώνουν» το δέρμα μας και αφυδατώνουν τον οργανισμό μας. Για να αντιμετωπίσουμε, λοιπόν, την ξηρότητα και την αφυδάτωση, να τονώσουμε την επιδερμίδα μας και να πάρουμε ενέργεια, πρέπει να καταναλώνουμε υγρά και τροφές πλούσιες σε νερό, που μπορούν να μας ενυδατώσουν.

Το νερό μπορεί να βοηθήσει την καρδιά μας να στέλνει πιο αποτελεσματικά το αίμα στα όργανα και τον εγκέφαλο και παράλληλα έχει την ικανότητα να βοηθήσει στη μεταφορά οξυγόνου και άλλων απαραίτητων θρεπτικών συστατικών στα κύτταρα του σώματός μας! Έτσι, όλες μας οι αισθήσεις είναι σε εγρήγορση, ενώ έχουμε τη διάθεσή να μεταδίδουμε την αγάπη και τα αισθήματά μας στους ανθρώπους γύρω μας!

ζαγορι2

Αυτά τα Χριστούγεννα ας γίνουμε ο Άγιος-Βασίλης που όλοι περιμένουν!

Αξίζει, λοιπόν, να φροντίσουμε για την υγεία μας, ώστε να έχουμε την ενέργεια να προσφέρουμε και να δώσουμε στους συνανθρώπους μας κάτι από το καλό που έχουμε μέσα μας. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Άγιου-Βασίλη και ας μοιράσουμε αγάπη, αισιοδοξία και χαρά σε όλο τον κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ