ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και πολλοί λόγοι για να γίνεις «Famous For A Reason»!

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και πολλοί λόγοι για να γίνεις «Famous For A Reason»!

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέα όνειρα. Κάθε έτος αυτή την εποχή κάνουμε μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και θέτουμε τους στόχους για την επόμενη. Όλοι μας έχουμε όνειρα, τα οποία πολλές φορές ξεχνάμε ή αφήνουμε πίσω μας. Όμως οι άνθρωποι που κυνηγούν και εκπληρώνουν τα όνειρά τους είναι τελικά εκείνοι που ξεχωρίζουν και κάνουν τη διαφορά και δεν είναι τυχαίο ότι είναι... Famous For A Reason.

Υπάρχει, λοιπόν, μια καμπάνια η οποία δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους με όραμα και φιλοδοξίες και σκοπό να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να αναγνωριστούν για τις ιδέες και τα επιτεύγματά τους, μια καμπάνια η οποία θα αποτελέσει όχημα για όποιον θέλει να διεκδικήσει την αναγνώριση της ιδέας που θα τον κάνει «Famous For A Reason».

Μέσα από την ιστοσελίδα famousforareason.gr, το σκωτσέζικο ουίσκι The Famous Grouse, δίνει την ευκαιρία σε ξεχωριστές ιδέες και project να αναδειχθούν και σε έναν μεγάλο νικητή τη δυνατότητα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Πώς θα κάνεις τα όνειρα και τις ιδέες σου πραγματικότητα

Ήδη από την περσινή του καμπάνια, το The Famous Grouse μας σύστησε 60 ανθρώπους με όραμα και όνειρα, ξεκινώντας από τον ιδρυτή του Mathew Gloag, ο οποίος πριν από 120 χρόνια, ακολούθησε το όνειρό του. Όπως είχε πει, «όταν έχεις ένα όνειρο και το κυνηγάς με αφοσίωση, η αναγνώριση θα έρθει».

Αν θέλεις να αξιοποιήσεις τη μοναδική αυτή ευκαιρία που σου δίνει το The Famous Grouse, τότε μπορείς να μοιραστείς μέχρι τις 31 Δεκέμβρη στο famousforareason.gr, τη δική σου famous for a reason ιδέα ή project που θα ήθελες να υλοποιήσεις.

Οι οκτώ ιδέες που θα ξεχωρίσουν, θα παρουσιαστούν από τους εμπνευστές τους σε βίντεο, που θα δημιουργήσει το Τhe Famous Grouse για κάθε υποψήφιο και τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα για ψηφοφορία. Στο τέλος, το κοινό θα αναδείξει την καλύτερη ιδέα, η οποία θα γίνει πραγματικότητα.

2

Τι θα κερδίσει ο μεγάλος νικητής

Όσον αφορά στον μεγάλο νικητή, θα λάβει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που θα τον στηρίξει στην προσπάθειά του να γίνει «Famous For A Reason» και θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την ιδέα του στο TEDx Θεσσαλονίκης.

Το ουίσκι Famous Grouse είναι «Famous For A Reason»

Πάντως, το blended σκωτσέζικο ουίσκι The Famous Grouse είναι «Famous For A Reason» και δεν είναι τυχαίο που αποτελεί το Νο1 ουίσκι στη Σκωτία. Το ξεχωριστό αυτό ουίσκι φτιάχνεται από τα καλύτερα malt & grain whiskies, είναι ιδιαίτερα αγαπητό σε όλο τον κόσμο, ενώ παράγει πάνω από 39 εκατομμύρια φιάλες κάθε χρόνο. Η μεγάλη του επιτυχία στηρίζεται στο blend των πιο ποιοτικών υλικών, της παλαίωσης σε τριών ειδών βαρέλια και της προσεκτικής δουλειάς των master blenders, οι οποίοι συνδυάζουν ουίσκι διαφόρων ειδών και ηλικιών, ώστε να υπάρχει σε κάθε φιάλη Famous Grouse η εξαιρετικά ισορροπημένη, απαλή και γλυκιά γεύση.

Φέτος, το The Famous Grouse κάνει το όνειρο πραγματικότητα, μέσα από το famousforareason.gr!

Απολαύστε Υπεύθυνα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ