ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Cosmote TV μας κάνει ένα μεγάλο δώρο από «άλλο» γαλαξία

Η Cosmote TV μας κάνει ένα μεγάλο δώρο από «άλλο» γαλαξία

Από μικρή μου άρεσε να παρακολουθώ σειρές και ταινίες επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο, μόνο μία είχε καταφέρει να κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου: Το Star Wars.

Τα χρόνια πέρασαν αλλά η αγάπη μου παρέμεινε το ίδιο μεγάλη και δυνατή. Όταν, λοιπόν, πριν από μερικές ημέρες έμαθα ότι το... διαγαλαξιακό ταξίδι που μια ζωή ονειρευόμουν μπορεί να γίνει πραγματικότητα, δεν μπορούσα παρά να ενθουσιαστώ και να πάρω τηλέφωνο όλους τους φίλους μου και λάτρεις της σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας για να τους ενημερώσω.

Ένα δώρο από «άλλο» γαλαξία

Η Cosmote TV δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να ζήσει από κοντά το γεγονός της χρονιάς: Τη φαντασμαγορική γιορτή Star Wars Celebration, που διοργανώνεται φέτος στο Ορλάντο της Φλόριντα τον Απρίλιο!

ote

Πώς θα βρεθείς στο Star Wars Celebration

Για να μπορέσεις να βρεθείς στο Ορλάντο τον Απρίλιο, πρέπει να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώνει η Cosmote TV για τους συνδρομητές της.

Ο νικητής του διαγωνισμού, μαζί με την οικογένειά του, θα ταξιδέψει στο Ορλάντο στις 12 Απριλίου και για έξι ημέρες θα ζήσει από κοντά την κορυφαία γιορτή για τους φίλους του φαινομένου Star Wars!

Δες από κοντά τους πρωταγωνιστές του Star Wars

Τι θα κάνεις στο Ορλάντο; Θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά πρωταγωνιστές και συντελεστές των ταινιών Star Wars, να παρακολουθήσετε όλοι μαζί συλλεκτικές εκθέσεις, κοστούμια και αντικείμενα εμπνευσμένα από ένα γαλαξία πολύ μα πολύ μακριά, και να μάθετε πρώτοι αποκλειστικές πληροφορίες για τις επερχόμενες ταινίες.

Το ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνει επίσης, εκτός από τη διαμονή και τις μετακινήσεις στο Ορλάντο, πρόσβαση στο επιστημονικό κέντρο του Ορλάντο και εισιτήρια για τη διαστημική βάση εικονικής πραγματικότητας και το αστεροσκοπείο Crosby, αλλά και 200 δολάρια για αγορές στο κατάστημα της Disney στο εμπορικό κέντρο της Φλόριντα.

Αξίζει να αναφέρω, επίσης, πως η Cosmote TV πρόσφατα προχώρησε σε συμφωνία με την The Walt Disney Company για την προβολή των ταινιών Α΄ τηλεοπτικής προβολής, αλλά και της κλασικής ταινιοθήκης των στούντιο της εταιρείας. Μαζί, εξασφάλισε τη live μετάδοση των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (Όσκαρ) αλλά και τη μετάδοση των παιδικών καναλιών Disney Channel, Disney Junior και Disney XD στην COSMOTE TV για τα επόμενα τρία χρόνια.

Για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, οι συνδρομητές COSMΟΤΕ TV μπορούν να στείλουν το μήνυμα COSMΟΤΕ TV στο 19129 , έως την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου. May the Force be with you!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ