ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

The Campari Red Book of Style: Ο απόλυτος οδηγός στυλ

The Campari Red Book of Style: Ο απόλυτος οδηγός στυλ

To CAMPARI, το εμβληματικό ποτό που συνδυάζει αρμονικά το σύγχρονο με το κλασικό, δημιούργησε σε συνεργασία με τoυς 4 Wise Monkeys, την πλατφόρμα The Campari Red Book of Style, ένα μοναδικό οδηγό για το στυλ, την αυθεντικότητα και τις αμέτρητες εκφάνσεις του.

Ένα βιβλίο, που απευθύνεται σε εκείνους που ξεχωρίζουν, δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό στυλ. Και επειδή τη μόδα όχι μόνο την ακολουθούμε, αλλά τη δημιουργούμε και πάνω απ’ όλα τη ζούμε, το The Campari Red Book of Style της αφιερώνει το πρώτο του κεφάλαιο. Μας καλεί να ανακαλύψουμε την απρόβλεπτη, συναρπαστική και απελευθερωτική διάστασή της μέσα από τις ηλεκτρονικές του σελίδες, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τα κεφάλαια του στυλ που θα ξεδιπλώσει το Campari μέσα στη χρονιά.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι: Μόδα

Μέσα από τις σελίδες του πρώτου κεφαλαίου του The Campari Red Book of Style ξεκινά το ταξίδι στο γοητευτικό κόσμο της μόδας. Πάντα με τη συντροφιά του ιδανικού συνδυασμού που δημιουργεί το CAMPARI & με Schweppes Indian Tonic water, ο αναγνώστης μπορεί να δημιουργήσει μέσα από ενδιαφέρουσες ιστορίες, συμβουλές μόδας και στυλ, τη δική του ξεχωριστή στυλιστική ταυτότητα. Θέματα μόδας όπως το vintage και τα σύμβολα του κινηματογράφου, η ιστορία των αξεσουάρ, τα μυστικά του dresscode, τα fashion trends τόσο του γυναικείου όσο και του ανδρικού στυλ, ξετυλίγονται μέσα από 10 fashion stories, που συνθέτουν το «cocktail» του προσωπικού στυλ.

The Campari Red Book of Style chapter 1

Κεντρικά πρόσωπα του πρώτου κεφαλαίου, δύο προσωπικότητες με ιδιαίτερη στυλιστική σφραγίδα, ο σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Πέτρου και η fashion blogger του «The Muse and the Ladybug», Κλειώ Στασινού. Ως μάγος του tailoring, o Δημήτρης Πέτρου μιλάει για τη δημιουργία, το αληθινό στυλ και τα στοιχεία που τον συνδέουν με το Campari. Η Κλειώ Στασινού, η fashion blogger του “The Muse and the Ladybug”, ετοιμάζει ένα Campari Tonic και απολαμβάνοντάς το, συζητά για τη μόδα, το στυλ, το Μιλάνο και τον μαγικό συνδυασμό του Campari με τη μόδα.

The Campari Red Book of Style ν Δ Ε Ξ

Το CAMPARI RED BOOK OF STYLE αποκαλύπτει πως το Campari δεν είναι μόνο ένα ποτό αλλά και μία επιλογή με στυλ. Ξεφυλλίζοντας το πρώτο κεφάλαιο του, ανακαλύπτουμε όλα τα μυστικά και μαθαίνουμε πώς μπορούμε να αναμείξουμε τις τάσεις της μόδας με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας δημιουργώντας μια δική μας, ξεχωριστή ταυτότητα. Τα επόμενα κεφάλαια που θα ακολουθήσουν, θα συμπληρώσουν το κόκκινο βιβλίο του στυλ.

Μείνετε συντονισμένοι στο http://www.campariredbookofstyle.gr/ για να μάθετε περισσότερα!

#campariredbookofstyle

Ακολούθησε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/camparigreece/

και το Instagram: https://www.instagram.com/camparigreece/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ