ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ετήσια βραβεία αριστείας στην υγεία, το φάρμακο, την ομορφιά

Ετήσια βραβεία αριστείας στην υγεία, το φάρμακο, την ομορφιά
Salus Index 2015

"Αίεν αριστεύειν" στον τομέα του φαρμάκου, της υγείας, της ομορφιάς.

Την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά διοργανώνει και φέτος ο εκδοτικός οργανισμός ACTIVE BUSINESS PUBLISHING υπό την αιγίδα των ΣΦΕΕ, ΠΕΦ, ΕΦΕΧ και ΣΕΙΒ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 5 μμ στην αίθουσα Silver Forest του Radisson Blu Park Hotel Athens. Στη διάρκειά της θα δοθούν οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας SALUS INDEX 2015.

Οι διακρίσεις θα βασιστούν σε αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια και θα αφορούν τις επιχειρήσεις:

  • με τα υψηλότερα κέρδη
  • με τις περισσότερες προσλήψεις το διάστημα 2014-2015
  • που υλοποίησαν τα σημαντικότερα επενδυτικά σχέδια
  • με τα σημαντικότερα ερευνητικά προγράμματα και καινοτομία

Συγκεκριμένα, θα δοθούν οι διακρίσεις SALUS INDEX 2015 στις επιχειρήσεις των υποκλάδων των εν Ελλάδι φαρμακοβιομηχανιών, των εισαγωγικών φαρμακευτικών επιχειρήσεων - θυγατρικών των πολυεθνικών οίκων φαρμάκου, των φαρμακαποθηκών, των εταιρειών καλλυντικών, των επιστημονικών μηχανημάτων και ιατρικών ειδών, των συμπληρωμάτων διατροφής και των νοσοκομειακών ομίλων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ετήσιος οδηγός. Τον επιμελούνται οι δημοσιογράφοι Σπύρος Α. Κτενάς, Νατάσσα Ν. Σπαγαδώρου και Γιώργος Α. Σακκάς και περιλαμβάνει όλες τις εξελίξεις στον χώρο της υγείας, παρεμβάσεις εκπροσώπων της Πολιτείας και των σημαντικότερων εκπροσώπων του τομέα, κλαδικές αναλύσεις, διαγράμματα, πίνακες και οικονομικά αποτελέσματα των σημαντικότερων επιχειρήσεων του τομέα. Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης:
Cnn.gr, newsbomb.gr, onmed.gr, timetv.gr, η εφημερίδα newtimes και το SBC TV.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ