ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Emirates ανοίγει τις πόρτες στα σαλόνια αναμονής της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι

Η Emirates ανοίγει τις πόρτες στα σαλόνια αναμονής της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι

Η Emirates, μετά την πρόσφατη ανακαίνιση των σαλονιών αναμονής των επιβατών της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, λανσάρει τώρα ένα επιπλέον προνόμιο για τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης και τους επιβάτες της, ανεξαρτήτως από την κατηγορία θέσης που ταξιδεύουν.

Η πρόσβαση στα σαλόνια αναμονής της Emirates στο Ντουμπάι θα είναι διαθέσιμη με την επιλογή του pay-per-visit. Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες της Οικονομικής θέσης θα έχουν την επιλογή με την καταβολή ενός συγκεκριμένου ποσού να επισκεφθούν το σαλόνι της Business Class απολαμβάνοντας τα προνόμια που τους παρέχει. Αντίστοιχα, οι επιβάτες της Business Class έχουν την επιλογή αναβάθμισής τους στο σαλόνι αναμονής της Πρώτης Θέσης.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες της Emirates μπορούν να έχουν πρόσβαση στα σαλόνια αναμονής της Business Class στο Ντουμπάι με επιπλέον χρέωση $100, καθώς και στα σαλόνια της Πρώτης Θέσης έναντι του ποσού των $200 για παραμονή τους έως και τέσσερις ώρες. Αντίστοιχα, οι επιβάτες της Business Class μπορούν επίσης να αναβαθμίσουν την πρόσβαση τους στο σαλόνι της Πρώτης Θέσης έναντι $100για το ίδιο διάστημα παραμονής. Επί του παρόντος, οι πελάτες της First και Business Class, καθώς και οι κάτοχοι των Silver, Gold και Platinum καρτών μέλους της Skywards έχουν δωρεάν πρόσβαση στα σαλόνια στο Ντουμπάι.

EM1

«Τα πλήρως ανακαινισμένα σαλόνια αναμονής της Emirates στον αερολιμένα του Ντουμπάι, είναι από τα καλύτερα στον κόσμο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πλέον όλοι οι επιβάτες μας μπορούν να τα απολαμβάνουν. Η απόφαση να επεκτείνουμε τη δυνατότητα πρόσβασης στα σαλόνια αναμονής της Emirates στο Ντουμπάι, βασίστηκε κυρίως στην ανάγκη που εξέφρασαν οι ίδιοι οι επιβάτες μας. Μετά από ενδελεχή αξιολόγηση της ανάγκης αυτής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να παρέχουμε στους επιβάτες μας την ευκαιρία πρόσβασης στα σαλόνια της Business και της Πρώτης θέσης απολαμβάνοντας το χαλαρωτικό περιβάλλον, αλλά και εξαιρετικές γαστρονομικές επιλογές πριν από την πτήση τους», δήλωσε ο εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών της Emirates, Adel Al Redha.

EM2

Η Emirates επενδύει συνεχώς στην αναβάθμιση και ανανέωση της εμπειρίας που προσφέρει στους επιβάτες της τόσο εν πτήσει, όσο και στα σαλόνια αναμονής πριν ή ενδιάμεσα από τις πτήσεις τους. Όλα τα σαλόνια αναμονής της Emirates έχουν σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια, με κομψά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά και προσεγμένο στυλ σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Εκτός από ένα πλήρες μενού γκουρμέ επιλογών που παρασκευάζονται επί τόπου από τους Chefs της Emirates, οι επισκέπτες των σαλονιών αναμονής της Emirates έχουν πρόσβαση σε κάβα κρασιών, ειδικό σημείο που διαθέτει επιλογές υγιεινής διατροφής, καθώς και το αποκλειστικό Moët & Chandon Champagne Lounge σχεδιασμένο αποκλειστικά για την Emirates.

EM3

Η Emirates διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο αιθουσών αναμονής αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τα επτά σαλόνια που διαθέτει στο Ντουμπάι, υπάρχουν 33 ακόμα σαλόνια αποκλειστικά για την Emirates σε μεγάλα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, για τα οποία η εταιρεία έχει σχέδια επέκτασης της pay-per-visit πρόσβασης των επιβατών της στο άμεσο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το emirates.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ