Η JTI Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα
Τη διεθνή πιστοποίηση «Κορυφαίος Εργοδότης» έλαβε η JTI Ελλάδος για πέμπτη συνεχή χρονιά, από το διεθνώς αναγνωρισμένο Ινστιτούτο Top Employers.
«Στην JTI επενδύουμε συστηματικά στους εργαζομένους μας και για αυτό το λόγο είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή την πιστοποίηση. Με την πεποίθηση ότι η επιτυχία οδηγείται από ανθρώπους που κάνουν τη διαφορά, η διάκριση αυτή, την οποία λαμβάνει η εταιρεία μας για πέμπτη συνεχή χρονιά, επιβεβαιώνει ότι διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε οι άνθρωποί μας να αναπτύσσονται και να οδηγούν την επιτυχία μας» ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JTI Ελλάδας, Edoardo Voletti.

Η ετήσια διεθνής έρευνα που διεξάγει το Ινστιτούτο Top Employers, διενεργείται αποκλειστικά στους εργοδότες εκείνους που ανταποκρίνονται στα παγκοσμίως υψηλότερα πρότυπα παροχών για τους εργαζομένους, παρέχοντας άριστες εργασιακές συνθήκες, καλλιεργώντας και αναπτύσσοντας το ταλέντο σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού και προσπαθώντας διαρκώς να βελτιστοποιήσουν τις πρακτικές απασχόλησης που εφαρμόζουν.
«Οι ιδανικές συνθήκες εργασίας διασφαλίζουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά. Η έρευνα μας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η JT International Hellas παρέχει ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, επιπρόσθετες παροχές για τους εργαζόμενους καθώς και προγράμματα διαχείρισης της απόδοσής τους, όλα απολύτως ευθυγραμμισμένα με την κουλτούρα της εταιρείας τους» σχολίασε ο David Plink, CEO του Ινστιτούτου Top Employers.
Στην Ελλάδα, παρά το εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων ετών, η JTI παραμένει σταθερά πιστή στην εφαρμογή πολιτικών επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό της. Πέρα από τη διάκρισή της ως Κορυφαίου Εργοδότη στην Ελλάδα, η JTI βραβεύθηκε φέτος ως Κορυφαίος Εργοδότης και στην Ευρώπη.
Δημοσκόπηση Real Polls: Πρώτη η ΝΔ, με μονοψήφια διαφορά δεύτερος ο Τσίπρας - Τέταρτο το ΠΑΣΟΚ
16:01
Πετρέλαιο: Το Brent έπεσε κάτω από τα 75 δολάρια για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου
15:51
Trafficking: 881 θύματα εμπορίας ανθρώπων στην Ελλάδα το 2025 - Τα 108 παιδιά
15:49
Μύκονος: Επιχείρηση του ελληνικού FBI για εξάρθρωση οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών - 5 συλλήψεις
15:42