ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα τηλεοπτική καμπάνια: «FIX Hellas. Μία χώρα, μία μπύρα!

Νέα τηλεοπτική καμπάνια: «FIX Hellas. Μία χώρα, μία μπύρα!

Με νέα τηλεοπτική καμπάνια βρίσκεται στον αέρα η FIX Hellas, επισφραγίζοντας με τον πιο απλό, αυθόρμητο και συναισθηματικό τρόπο τον ρόλο της όλα αυτά τα χρόνια, ως «η μπύρα των Ελλήνων».

Η νέα ταινία πλημμυρίζει από το συναίσθημα αυθεντικών εικόνων, που συγκινούν με την απλότητά τους και αντανακλούν την ίδια στιγμή το πάθος για τη ζωή!

Ο προορισμός που άξιζε τη διαδρομή, η χαρά, οι αξίες και οι σταθερές ανάμεσα στα μέλη μιας οικογένειας, η συγκίνηση, η λαχτάρα της προσμονής, τα ελληνικά έθιμα, η ανεπιτήδευτη γιορτή που καταλήγει να μας ξεσηκώνει...

FIX 2

Στιγμές που φέρνουν κοντά μια ολόκληρη χώρα, με τη FIX Hellas πάντα παρούσα!

FIX 3


Αυτό το αυθεντικό ελληνικό «ταξίδι», ντύνεται από τη μοναδική φωνή της Δήμητρας Γαλάνη, με το τραγούδι «Εκδρομή», του Ευστάθιου Δράκου και του Νίκου Μωραΐτη.

Τη νέα καμπάνια της FIX Hellas εμπνεύστηκε η McVictor&Hamilton, ενώ την παραγωγή πραγματοποίησε η Stefi & Lynx, με σκηνοθέτη τον Αργύρη Παπαδημητρόπουλο.

Απολαύστε τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της FIX Hellas ΕΔΩ

Πώς μια διαφήμιση μπύρας μίλησε στην καρδιά μας

Ποιος δεν έχει χορέψει σε ελληνικό πανηγύρι ξημέρωμα Αυγούστου, σε κάποιο νησί των Κυκλάδων;

Ποιος δεν θυμάται τη γλύκα στο χαμόγελο του παππού και της γιαγιάς, σε εκείνα τα γενέθλια έκπληξη που τους έδωσαν άλλα τόσα χρόνια ζωής;

Ποιος δεν έχει περιμένει εκείνο το ΚΤΕΛ που φέρνει πίσω τον φίλο, αδελφό ή τον αγαπημένο σου;
Ποιος δεν περίμενε κάποια στιγμή της ζωής του με λαχτάρα να ανταμώσει με την οικογένειά του για να περάσουν όλοι μαζί το Πάσχα;

Όλες αυτές τις μικρές αλλά τόσο συναισθηματικές στιγμές, μας θυμίζει η FIX Hellas με το νέο τηλεοπτικό της spot που συγκεντρώνει σε ένα μόλις λεπτό όλα όσα εκφράζουν εμάς τους Έλληνες. Αληθινά συναισθήματα, πάθος για το αύριο, αγάπη για τα «μικρά και μεγάλα» της ζωής, στιγμές που φέρνουν κοντά μια ολόκληρη χώρα, με τη FIX Hellas πάντα παρούσα!

Παρακολουθώντας και πάλι ένα διαφημιστικό που έχει γίνει θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες, καταλαβαίνει κανείς γιατί μια ιστορική μπύρα όπως η FIX Hellas είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των γενεών, κοινό σημείο αναφοράς όλων των χαρούμενων και εορταστικών στιγμών της ζωής μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Από χέρι σε χέρι, από γενιά σε γενιά...
FIX Hellas.Μια χώρα, μία μπύρα!

FIX 4

ΔΗΜΟΦΙΛΗ