ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η προσπάθεια των τριών ελληνικών ομάδων στο Basketball Champions League στα κανάλια Novasports!

Η προσπάθεια των τριών ελληνικών ομάδων στο Basketball Champions League στα κανάλια Novasports!

Δείτε live την Τρίτη 28/2 και την Τετάρτη 1/3 τις πρώτες αναμετρήσεις ΑΕΚ – Μονακό και Άρης – Βιλερμπάν για τη φάση των «16» - Σε μαγνητοσκόπηση την Τρίτη 28/2 ο αγώνας ΠΑΟΚ - Τενερίφη.

Τρεις ελληνικές ομάδες προκρίθηκαν στους «16» του Basketball Champions League και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί στη «μάχη» για διάκριση! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 1η Μαρτίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους πρώτους αγώνες ΑΕΚ - Μονακό και Άρης - Βιλερμπάν για τη φάση των «16» της νέας μεγάλης διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ, του Basketball Champions League. Παράλληλα, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση και ο πρώτος αγώνας ΠΑΟΚ – Τενερίφη. Οι αγώνες (#LoveBasketball) θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO.

Η αρχή είναι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στις 19:30 με την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη γαλλική Μονακό που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr. Στις 22:30 θα ακολουθήσει σε μαγνητοσκόπηση στο Novasports3HD η μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ – Τενερίφη.

Η συνέχεια είναι την Τετάρτη 1η Μαρτίου στις 19:30 με το παιχνίδι του Άρη απέναντι στη γαλλική Βιλερμπάν που θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr. Τέλος στις 21:30 θα προβληθεί στο Novasports3HD ο πρώτος αγώνας Ντιναμό Σάσαρι – Λε Μαν.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των μεταδόσεων Live Streaming στο www.novasports.gr/WebTV

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook,

www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ