ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ πηγαίνει το Μάρτιο στους πιο δυνατούς αγώνες σε Super League - Euroleague!

Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ πηγαίνει το Μάρτιο στους πιο δυνατούς αγώνες σε Super League - Euroleague!

Συνεχίζει δυναμικά και τον Μάρτιο η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ με τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ναι, η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ θα έχει και αυτόν τον μήνα δυναμική παρουσία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και θα βρίσκεται σε όλα τα ντέρμπι της Super League και σημαντικούς ευρωπαϊκούς αγώνες μπάσκετ.

Τι θα παρακολουθήσουν οι μικροί τυχεροί φίλαθλοι στο ποδόσφαιρο

Στο ποδόσφαιρο, οι τυχεροί φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν τα ντέρμπι των «Δικεφάλων» και των «Αιωνίων»! Πιο αναλυτικά, η Κερκίδα ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 12 Μαρτίου και στον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Δυναμική παρουσία και στο μπάσκετ!

Στο μπάσκετ, ξεχωρίζουν η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ και οι ευρωπαϊκοί αγώνες του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 16 Μαρτίου και του Ολυμπιακού με τη Γαλατάσαραϊ στις 17 Μαρτίου για τη Euroleague.

Δωρεάν διπλά εισιτήρια σε παιδιά και συνοδούς!

Συνολικά, μέσω της παιδικής Κερκίδας, ο ΟΠΑΠ προσφέρει περισσότερα από 3.000 δωρεάν διπλά εισιτήρια, για επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

opap1

Όσοι επιθυμούν, λοιπόν, να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους στο www.kerkidaopap.gr. Μάλιστα, σε κάθε αγώνα διατίθενται, κατόπιν κλήρωσης, 50 δωρεάν διπλά εισιτήρια σε παιδιά έως 12 ετών και τους συνοδούς τους!

opap2

Είναι γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το πρόγραμμα και κάθε εβδομάδα σπεύδει να δηλώσει συμμετοχή για ένα από τα δωρεάν διπλά εισιτήρια! Η Κερκίδα ΟΠΑΠ δίνει, μάλιστα, σε πολλούς γονείς την ευκαιρία να πάνε για πρώτη φορά στο γήπεδο με τα παιδιά τους, ενώ εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή και από μητέρες που συνοδεύουν στο γήπεδο τις κόρες τους!

Πολλές δραστηριότητες και δώρα για τα παιδιά!

Τι θα κάνουν τα παιδιά στην Κερκίδα ΟΠΑΠ; Θα απολαύσουν τους αγαπημένους τους αθλητές εν δράσει, θα κερδίσουν δώρα, θα κάνουν face painting και θα φωτογραφηθούν με τον περίφημο «Κερκίδα», τη μασκότ του προγράμματος!

opap3

Επίσης, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για την ανάδειξη ενός τυχερού ανά αγώνα, που θα έχει την ευκαιρία να συνοδεύσει τους παίκτες της ομάδας κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

opap4

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κερκίδα ΟΠΑΠ είναι:

-Ποδόσφαιρο: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

-Μπάσκετ: ΑΕΚ ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ

Δείτε το πρόγραμμα όλων των αγώνων στο www.kerkidaopap.gr.

opap5 copy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ