ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Discover Pierce Day: Ημέρα γνωριμίας με υποψήφιους μαθητές και γονείς

Discover Pierce Day: Ημέρα γνωριμίας με υποψήφιους μαθητές και γονείς

Το Pierce-Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος παρουσιάζει το ολοκληρωμένο του πρόγραμμα και τις μοναδικές εκπαιδευτικές του ευκαιρίες σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 11.00, το Pierce-Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος ανοίγει τις πόρτες του στην Αγία Παρασκευή και μυεί τους υποψήφιους μαθητές και τους γονείς τους σε έναν διαφορετικό κόσμο εκπαίδευσης, μέσα από τη γνωριμία τους με το σχολείο, τη φιλοσοφία, το πρόγραμμα και τους καθηγητές του.

Στον πυρήνα της εκπαιδευτικής παράδοσης του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος βρίσκεται η παροχή ολοκληρωμένης παιδείας που ενθαρρύνει κάθε μαθητή ξεχωριστά να καλλιεργήσει, να αναδείξει και να αξιοποιήσει πολλαπλώς τις δυνατότητές του. Με αυτόν το σκοπό άλλωστε είναι δομημένο και το πολυδιάστατο πρόγραμμα του Pierce, για το οποίο θα ενημερωθούν οι επισκέπτες τού Discover Pierce Day.

Παράλληλα με το ελληνικό του πρόγραμμα, όπως αυτό ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, τo Pierce έχει εντάξει στις εκπαιδευτικές του επιλογές και το Διεθνές Απολυτήριο ή International Baccalaureate. To ΙB Diploma Program (IB DP) προετοιμάζει τους μαθητές για τα πανεπιστήμια του εξωτερικού ενώ προάγει την πολύπλευρη -ηθική, πνευματική, συναισθηματική, αισθητική- ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών και την εξέλιξή τους σε ολοκληρωμένους ενήλικες. Οι εισαγωγικές εξετάσεις για το ΙΒ DP θα πραγματοποιηθούν στις 13 Μαΐου. Μαζί με τη μεγάλη γκάμα των εκπαιδευτικών επιλογών, οι γονείς θα ενημερωθούν και για τις οικονομικές παροχές που προσφέρει το Pierce, με τη μορφή ακαδημαϊκών, αθλητικών και μουσικών υποτροφιών καθώς και προγραμμάτων οικονομικής ενίσχυσης, συνολικού ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Το κοινό θα ψυχαγωγήσει μουσικά η Ορχήστρα και Χορωδία του Pierce, ενώ καθηγητές και μαθητικοί όμιλοι, θα παρουσιάσουν μία επιλογή από τις πιο αντιπροσωπευτικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες του σχολείου. Θα ακολουθήσει η ξενάγηση γονέων και παιδιών στις εγκαταστάσεις του Pierce και η γνωριμία με τις «έξυπνες» αίθουσες, τα εργαστήρια, τα γήπεδα, το κολυμβητήριο και τον στίβο.

Με το κάλεσμα «Discover Pierce Day» οι υποψήφιοι μαθητές θα ανακαλύψουν όλες τις δυνατότητες που το σχολείο μπορεί να προσφέρει στους ίδιους, αλλά και τους λόγους που κάνουν το Pierce σπουδαίο εκπαιδευτικό οργανισμό.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Discover Pierce Day

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 210 600 9800 εσωτ. 1161

ΔΗΜΟΦΙΛΗ