ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Workshop της Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College, στο πλαίσιο του 7ου INFOCOM SECURITY

Workshop της Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College,  στο πλαίσιο του 7ου INFOCOM SECURITY

Το Mediterranean College συμμετέχει ως χορηγός στο 7ο INFOCOM SECURITY, το κορυφαίο διήμερο συνέδριο για την Ψηφιακή Ασφάλεια, το οποίο πραγματοποιείται από 29-30/3/2017 (10.00-18.00) στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Σχολή Πληροφορικής του 1ου ιδιωτικού Κολλεγίου της Ελλάδας διοργανώνει την Τετάρτη 29 Μαρτίου, 13.30-14.30, Workshop, με ελεύθερη είσοδο και με τίτλο «Edge Computing: μετασχηματίζοντας τις υποδομές για το Internet of Everything».

Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Μιχάλης Δαγιακίδης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, Καθηγητής Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College.

Το περιεχόμενο του Workshop εστιάζει στο Internet σήμερα, το οποίο χαρακτηρίζεται από την αύξηση των συνδεμένων συσκευών και την απαίτηση να εξυπηρετηθεί όλο και περισσότερο περιεχόμενο μέσω bandwidth-intensive εφαρμογών. Οι υποδομές, σταθερές και ασύρματες, συγκλίνουν σε αρχιτεκτονικές τύπου cloud. Είναι όμως οι αρχιτεκτονικές αυτές επαρκείς; Οι συμβατικές προσεγγίσεις για τη διαθεσιμότητα και την επεκτασιμότητα είναι μακροχρόνια βιώσιμες; Το edge computing φέρνει τις εφαρμογές και το περιεχόμενο πιο κοντά στον τελικό χρήστη, πιο κοντά στην πηγή της πληροφορίας. Η κατανομή των πόρων αλλάζει, και αυτοί μετακινούνται προς το άκρο του δικτύου, για καλύτερες επιδόσεις και, τελικά, καλύτερη εμπειρία. Δήλωσε ΣΗΜΕΡΑ τη συμμετοχή σου στο 7ο INFOCOM SECURITY!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Mediterranean College είναι το πλέον εξειδικευμένο Κολλέγιο στην Ελλάδα, σε σπουδές Δικτύων & Ασφάλειας. Σε συνεργασία με το University of Derby, ένα από τα 50 καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια (Guardian University Guide 2017), η Σχολή Πληροφορικής του Κολλεγίου προσφέρει αναγνωρισμένα Bachelors και Masters στην Επιστήμη της Πληροφορικής και στην Ασφάλεια Δικτύων.

-BSc (Hons) Computer Science (Επιστήμη Πληροφορικής)

-BSc (Hons) Computer Networks & Security (Δίκτυα Η/Υ και Ασφάλεια)

-MSc Advanced Computer Networks

Η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College προσφέρει:

· Το μοναδικό στην Ελλάδα προπτυχιακό πρόγραμμα Δικτύων & Ασφάλειας

· Μία από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες Ακαδημίες Cisco στην Ελλάδα, με πιστοποιημένα εργαστήρια και καθηγητές από τη Cisco.

· ΔΩΡΕΑΝ πιστοποίηση σε CCNA και CCNP για τους φοιτητές στα προγράμματα Δικτύων.

· Ειδικά μαθήματα ασφάλειας δικτύων και γνώσεις Ethical Hacking (με δυνατότητα πιστοποίησης).

· Καθηγητές με μεγάλη ακαδημαϊκή, ερευνητική και επαγγελματική εμπειρία, που προσφέρουν εξατομικευμένη υποστήριξη στους φοιτητές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ