ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Οι διατροφικές διαταραχές ως βιοψυχοκοινωνική πάθηση» από τη Σχολή Ψυχολογίας Mediterranean College

«Οι διατροφικές διαταραχές ως βιοψυχοκοινωνική πάθηση» από τη Σχολή Ψυχολογίας Mediterranean College

Πόσο ενημερωμένοι είστε για τις διατροφικές διαταραχές; Γνωρίζετε τη βουλιμία και την ανορεξία. Πόσα ξέρετε όμως για τη διαβουλιμία και την ορθορεξία και πώς αυτές οι διαταραχές μπορούν να σας επηρεάσουν;

Με τις διατροφικές διαταραχές ως φαινόμενο που αυξάνεται τις τελευταίες δεκαετίες ραγδαία λόγω των προτύπων και των απαιτήσεων της μοντέρνας κουλτούρας θα ασχοληθεί το Πάνελ Ομιλητών με θέμα: «Οι διατροφικές διαταραχές ως βιοψυχοκοινωνική πάθηση» που θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, Διαιτολογία-Διατροφολογία BSc, King's College London-Ψυχολογία PG, University of Liverpool-Coaching Certificate, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών & η κα. Αντωνία Μανούσου, BSc Ψυχολογία, Staffordshire University-MSc Ψυχολογία Υγείας, University of Derby.

Στο πλαίσιο των ομιλιών θα γίνει ανασκόπηση συγκεκριμένων ειδών διατροφικών διαταραχών (βουλιμία, νευρική ανορεξία, διαβουλιμία, ορθορεξία), θα αναφερθούν οι επιπτώσεις τους στη σωματική υγεία και η διατροφική αντιμετώπισή τους ενώ θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στις δυσκολίες που προκύπτουν χωρίς τη βοήθεια άλλων επαγγελματιών (κυρίως ψυχολόγων) και η σημασία της διεπαγγελματικής αντιμετώπισης διαταραχών και γενικότερων διατροφικών προβλημάτων.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές προγραμμάτων Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής & απόφοιτους, σε διατροφολόγους και σε επαγγελματίες Υγείας, Κοινωνικών Επιστημών καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τη διατροφή, την υγιεινή διατροφή & τρόπο ζωής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College είναι η πρώτη ιδιωτική σχολή που προσέφερε προγράμματα πανεπιστημιακού επιπέδου στην Ελλάδα (1977) και σήμερα παρέχει αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών σε συνεργασία με το TOP50 Βρετανικό Πανεπιστήμιο, University of Derby:

· BSc (Hons) Applied Psychology

· MSc Cognitive Behavioural Psychotherapy (Adult)

· MSc Integrative Counselling & Psychotherapy

Επιπλέον, μέσω του Mediterranean Professional Studies (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2) προσφέρει διεθνώς πιστοποιημένα προγράμματα εξειδίκευσης και μετεκπαίδευσης στη Συμβουλευτική:

· Higher National Diploma (HND) στη Συμβουλευτική & Ψυχολογία

· Επαγγελματική Εξειδίκευση στη Συμβουλευτική: Θεωρία και Πράξη

· Επαγγελματική Εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Καριέρας

· Επαγγελματική Εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Σχέσεων & Ζευγαριών

Πληροφορίες:

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 στο Mediterranean College-Lecture Hall (18.00-20.00)

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ η παρακολούθηση της εκδήλωσης προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ ή καλέστε στο 210 8899600.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ