ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

UpStart48: Ρεκόρ Συμμετοχών στο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης!

UpStart48: Ρεκόρ Συμμετοχών στο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης!

Με πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Mediterranean College, ξεκινάει αύριο, 21 Απριλίου, ο πιο συναρπαστικός Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας «UpStart48», στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, ο οποίος θα διαρκέσει έως και τις 23 Απριλίου.

Δημιουργικοί άνθρωποι με πάθος και όρεξη για δουλειά, καλούνται να θέσουν σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες τους και να δημιουργήσουν τη δική τους startup επιχείρηση σε 48 ώρες, υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων επιχειρηματιών και μεντόρων που θα βρίσκονται δίπλα τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός αφορά σε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας, άνω των 18 χρονών, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν μέσω της ιστοσελίδας http://www.upstart48.com.

Αναλυτικότερα, σε 48 ώρες, οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν ομάδες και να σχεδιάσουν πρωτότυπα επιχειρηματικά concepts, τα οποία και θα παρουσιάσουν στους υπόλοιπους συμμετέχοντες και σε μια κριτική επιτροπή, που αποτελείται από καταξιωμένους επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς.

Η ομάδα των μεντόρων και των κριτών απαρτίζεται από τους: Αργυρώ Μπαράτα (Feast Greece), Αλέξανδρος Θεοφανίδης (AppointMe), Δημήτρης Ντέμπος (OK!Thess), Δημήτρης Δημητριάδης (EasyBike), Αργύρης Σπυρίδης (Innovation Farm), Πάνος Καλατζαντωνάκης (Software & Web Developer), Σπύρος Πάνος (Ακαδημαϊκός Υπεύθ. Σχολής Business Mediterranean College), Νικόλαος Μισιρλής (Ακαδημαϊκός Υπεύθ. Σχολής Computing Mediterranean College).

Κλείσε τώρα μία από τις τελευταίες θέσεις ΕΔΩ!

Ο Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Mediterranean College Θεσσαλονίκης και των: Pizza Della Mamma, Danneli Coffee World, AIESEC του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Feast Greece, EasyBike, OK!Thess, AppointMe και Innovation Farm.

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 552406

www.iekalfa.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ