ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca-Cola: Μία ιστορία φτιαγμένη από πολλά χέρια, όπως του Νίκου

Coca-Cola: Μία ιστορία φτιαγμένη από πολλά χέρια, όπως του Νίκου

Ο Νίκος ξεκίνησε την καριέρα του στην Coca-Cola Τρία Έψιλον ως Πωλητής, πριν από περίπου 20 χρόνια. Κατά τη διάρκεια των χρόνων εξελίχθηκε, αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης, όπως εκείνη του Διευθυντή Πωλήσεων σε ένα μεγάλο γεωγραφικό διαμέρισμα.

Πριν από λίγα χρόνια, ο Νίκος αποφάσισε να ακολουθήσει μία νέα πορεία ξεκινώντας τη δική του επιχείρηση στον τομέα του χονδρεμπορίου σε τρόφιμα και ποτά. Χάρη στις γνώσεις και την εμπειρία που είχε αποκτήσει, δημιούργησε μια μεγάλη επιχείρηση, από τις μεγαλύτερες στη Βόρεια Ελλάδα. Αναπτύχθηκε, έγινε ένας σημαντικός προμηθευτής στην περιοχή του και μεγάλος πελάτης του ευρύτερου κλάδου.

Η μακρόχρονη ιστορία της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola στην Ελλάδα είναι γραμμένη από χιλιάδες τέτοιες ανθρώπινες ιστορίες. Ιστορίες ανθρώπων από διαφορετικές γενιές, με διαφορετικά όνειρα, αλλά με το ίδιο πάθος που αφήνει το δικό τους αποτύπωμα στα περισσότερα από 200 διαφορετικά προϊόντα, που παράγουμε και προσφέρουμε καθημερινά στην ελληνική αγορά.

Είναι τα χέρια των 1.844 εργαζομένων, 1.150 μικρών και μεγάλων παραγωγών, 4.000 προμηθευτών, συνεργατών και όλων όσοι εργάζονται στα συνολικά 130.000 σημεία πώλησης.

Είναι ακόμα τα σταθερά χέρια των ανθρώπων στις πωλήσεις, όπως εκείνα του Νίκου, που φροντίζουν για κάθε ανάγκη των πελατών του δικτύου μας, αλλά και τα χέρια εκείνων που εργάζονται στο χονδρεμπόριο ή το λιανεμπόριο και φροντίζουν να φτάνουν τα προϊόντα μας στους καταναλωτές μας.

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον & της Coca-Cola για σχεδόν πενήντα χρόνια στην Ελλάδα, που συνθέτουν μια αλυσίδα αξίας που δημιουργεί ετησίως 924 εκατομμυρίων ευρώ προστιθέμενη αξία, αξία ίση με το 0,5% του ΑΕΠ της χώρας μας. Ένα μέρος της αξίας αυτής, γίνεται αντίστοιχα αξία για την κοινωνία, μέσω των επενδύσεων σε κοινωνικά προγράμματα, στη στήριξη νέων επιστημόνων και επιχειρηματιών, στην ανακαίνιση σχολείων, στη προστασία του περιβάλλοντος.

Είναι τα χιλιάδες χέρια των εργαζομένων στις παραγωγικές μονάδες και στα γραφεία, των παραγωγών, των προμηθευτών και συνεργατών που τελικά διαμορφώνουν το αποτύπωμα αξίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola στην Ελλάδα και δίνουν την έμπνευση για το αύριο.

Δείτε εδώ το video που δημιουργήθηκε για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα αυτά τα χέρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ