ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η «5η Εποχή» είναι τώρα εδώ από την LG Electronics Hellas

Η «5η Εποχή» είναι τώρα εδώ από την LG Electronics Hellas

Σε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου συστήματος Variable Refrigerant Flow (VRF) MULTI V 5.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η LG αποτύπωσε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο τα στοιχεία των τεσσάρων εποχών καθώς και την ένταξη της ‘5ης Εποχής’ που ‘ανατέλλει’ με την έλευση της καινούριας λύσης ψύξης – θέρμανσης της εταιρείας όπως ενημέρωσε η μετεωρολόγος, κα Χριστίνα Σούζη με την παρουσίαση της οποίας ξεκίνησε η εκδήλωση.

To VRF MULTI V 5 αποτελεί το πιο πρόσφατο μοντέλο της επιτυχημένης προϊοντικής σειράς συστημάτων ψύξης – θέρμανσης MULTI V, θέτοντας νέα όρια στην κατηγορία αφού προσφέρει βελτιωμένη λειτουργικότητα, αναβαθμίζοντας την ενεργειακή απόδοση και μεγιστοποιώντας την άνεση του χρήστη.

LG Multi V 5 Launch photo 5

5 ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Λειτουργία Dual Sensing Control

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του LG MULTI V 5 είναι η λειτουργία Dual Sensing Control η οποία βοηθά τη μονάδα κλιματισμού να αξιολογήσει τις κλιματικές συνθήκες έως και τη μικρότερη λεπτομέρεια. Tο MULTI V 5 μετρά τόσο τα επίπεδα θερμοκρασίας όσο και τα επίπεδα υγρασίας εξωτερικών και εσωτερικών χώρων.

Ο απόλυτος Συμπιεστής Inverter

Ο νέος συμπιεστής Inverter που διαθέτει το LG Multi V 5 προσφέρει ασυναγώνιστη απόδοση, αξιοπιστία και αντοχή. Βελτιώνοντας το εύρος λειτουργίας του προκατόχου του, το οποίο ήταν από τα 15 έως τα 150 Hz, η νέα λύση της εταιρείας λειτουργεί από τα 10 έως τα 165 Hz.

Εξωτερικές μονάδες μεγάλης χωρητικότητας

Ενσωματώνοντας τον πρωτοποριακό, βιομιμητικό ανεμιστήρα, εναλλάκτη θερμότητας 4 όψεων και συμπιεστή ο οποίος προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις, η αποδοτικότητα και η ισχύς του Multi V 5 έχει αναβαθμιστεί, καθιστώντας εφικτό για μία εξωτερική μονάδα να αγγίξει τους 26 HP.

Ocean Black Fin

Αξιοποιώντας τον αποκλειστικό εναλλάκτη θερμότητας της LG ‘Ocean Black Fin’ καθώς και την ειδική βαφή ‘Dual Protection’, με διπλή επίστρωση στις εσωτερικές, αλλά και στις εξωτερικές επιφάνειες της μονάδας, το Multi V 5 προστατεύεται από την βιομηχανική ρύπανση καθώς και από διαβρωτικές ουσίες όπως το αλάτι, η άμμος και άλλα στοιχεία που μεταφέρονται μέσω ισχυρών ανέμων από τη θάλασσα.

Λειτουργία Συνεχούς Θέρμανσης

Επιπλέον, η τεχνολογία split defrost, η οποία λαμβάνει δεδομένα μέσω του αισθητήρα υγρασίας που ενσωματώνει ο μηχανισμός Dual Sensing Control, βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της Λειτουργίας Συνεχούς Θέρμανσης (Continuous Heating) αυξάνοντας την ικανότητα της θέρμανσης και την άνεση που απολαμβάνει ο χρήστης στον εσωτερικό χώρο. Η Λειτουργία Συνεχούς Θέρμανσης μειώνει την περιττή κατανάλωση ενέργειας παρέχοντας θέρμανση σε σταθερά επίπεδα, σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα VRF τα οποία δαπανούν ενέργεια για την παύση του συστήματος προκειμένου να εκτελέσουν τη λειτουργία απόψυξης.

LG Multi V 5 photo 3

Στην εκδήλωση, με παρουσιαστές την κα Άννα Πρέλεβιτς και τον κ. Διονύση Ατζαράκη, συμμετείχαν με ομιλίες και στο σχετικό πάνελ συζήτησης ο κ. Chris Kweon, Business of Air Solution Director, LG Electronics Europe B2B, ο κ. Ξενοφώντας Πετρόπουλος, Group Communications Director, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), η κα Carolina do Carmo, R&D Εngineer του οργανισμού Eurovent, ο Dr. Cătălin Lungu Vice-president, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θέρμανσης, Εξαερισμού και Κλιματισμού (REHVA) και ο κ. Δημήτρης Κιριμλίδης, Managing Director & Head Of Engineering Division, LDK Consultants.

LG Multi V 5 Launch photo 3

Τέλος, παραβρέθηκαν δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, επαγγελματίες από τον Ξενοδοχειακό κλάδο της χώρας, τον Τραπεζικό τομέα, τον κλάδο του Λιανεμπορίου, της Εστίασης καθώς και εκπρόσωποι του ευρύτερου τομέα του ελληνικού Τουρισμού.

Το νέο επαγγελματικό σύστημα ψύξης - θέρμανσης της LG, MULTI V 5, θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τον Μάιο του 2017.

2017 04 25 2062

Ο Γ. Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για το MULTI V 5, τη νέα ναυαρχίδα στον τομέα λύσεων ψύξης - θέρμανσης της LG. Το Multi V 5, το VRF σύστημα πέμπτης γενιάς της LG, ενσωματώνει μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες μας ενεργειακή απόδοση και άνεση σε ασυναγώνιστα επίπεδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ