ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Anytime: Ασφάλεια αυτοκινήτου με κάλυψη θραύσης κρυστάλλων, από €12,5 το μήνα!

Anytime: Ασφάλεια αυτοκινήτου με κάλυψη θραύσης κρυστάλλων, από €12,5 το μήνα!

Και όμως... Το ραγισμένο γυαλί στην Anytime ξανακολλάει! Η λύση είναι απλή.

Η λύση είναι απλή.

Ασφάλισε τώρα το αυτοκίνητό σου στην Anytime με κάλυψη θραύσης κρυστάλλων μόνο από €12,5 το μήνα, με μηνιαίες άτοκες δόσεις.

Γλίτωσε τα περιττά έξοδα για το κόστος επισκευής των κρυστάλλων ή ακόμα χειρότερα την αντικατάστασή τους, επιλέγοντας την κάλυψη.

Ακολούθησε τα βήματα...

· Μπες στο www.anytime.gr, για να ενημερωθείς για τα διαθέσιμα προγράμματα.

· Επίλεξε το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει και πρόσθεσε θραύση κρύσταλλων.

· Λάβε το συμβόλαιο στο e-mail σου σε 1 λεπτό.

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

· Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

· Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

· Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Και μη ξεχνάς...

...Η Anytime είναι πάντα δίπλα σου, 24 ώρες το 24ωρο για να σε βοηθήσει και να σου βρίσκει λύσεις: από την ασφάλιση αυτοκινήτου, τη διαχείριση του συμβολαίου μέχρι και την άμεση κινητοποίηση της οδικής βοήθειας.

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά και ασφάλισε το αυτοκίνητό σου με θραύση, μόνο από €12,5 το μήνα, με μηνιαίες άτοκες δόσεις.

Υπολόγισε τώρα την ασφάλεια αυτοκινήτου σου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ