ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

GrowYourBusiness: H COSMOTE στηρίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή

GrowYourBusiness: H COSMOTE στηρίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή

Η COSMOTE συνεχίζει να στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με μια νέα σειρά δράσεων, το #GrowYourBusiness. Οι δράσεις ξεκινούν με δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους επιχειρηματίες που τους προσφέρουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στη γνώση και τις ευκαιρίες, που παρέχει η ψηφιακή εποχή. Στο ίδιο πλαίσιο με το #GrowYourBusiness – Digital Training, θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για τις επιχειρήσεις.

Τα σεμινάρια, που διοργανώνονται σε συνεργασία με την OTEAcademy, θα υλοποιηθούν στις 21 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο Μakedonia Palace) - στις 23 Ιουνίου στην Αθήνα (εκπαιδευτικό κέντρο OTEAcademy) και απευθύνονται σε επιχειρήσεις, καθώς και σε ελεύθερους επαγγελματίες. Στόχο έχουν οι συμμετέχοντες να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να ενημερωθούν για τα digital εργαλεία με τα οποία θα μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα τους.

cosmote 2

Οι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, μεταξύ άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της digital εποχής, να γνωρίσουν τον κόσμο των social media, να ερευνήσουν τις καταναλωτικές συνήθειες με τη χρήση προηγμένων εργαλείων, να μάθουν «τι πρέπει και τι όχι» για το website της επιχείρησής τους, καθώς και θέματα που αφορούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

cosmote 3

«Οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να αναπτυχθούν και να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους, παρά τις αντίξοες συνθήκες, αξιοποιώντας τα ψηφιακά μέσα και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες. Με τη δράση #GrowYourBusiness – Digital Training της COSMOTE, δίνουμε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να αξιοποιήσουν τα ψηφιακά μέσα προς όφελός τους και να πάνε μπροστά», δήλωσε σχετικά, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ Εταιρικών και Επιχειρησιακών Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Θάνος Φαλάγγας.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ειδικό microsite, συμπληρώνοντας τη σχετική[1] φόρμα. Επιπλέον, θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του εκπαιδευτικού σεμιναρίου online, μέσω live streaming.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη διαδικασία συμμετοχής, στο www.growyourbusiness.gr. Δείτε το σχετικό video www.growyourbusiness.gr

Δωρεάν εκπαιδεύσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Δηλώσεις συμμετοχής από 29 Μαΐου στο www.growyourbusiness.gr

cosmote 4

[1] Μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων - Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ