ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

DrinkWorks: Τα cocktails που «κατέκτησαν» τις επιχειρήσεις

DrinkWorks: Τα cocktails που «κατέκτησαν» τις επιχειρήσεις

Πριν από οχτώ περίπου χρόνια, δύο νέοι Έλληνες με όρεξη και μεράκι, κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα ιδέα, δημιουργώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια ξεχωριστή υπηρεσία. Το εγχείρημά τους στέφθηκε με επιτυχία και έτσι η DrinkWorks με τα Cocktail Kits της, κατάφερε να μπει σε πολλά σπίτια και εταιρείες, εντός και εκτός Ελλάδος.

Το concept πίσω από τη δημιουργία της 100% ελληνικής εταιρείας DrinkWorks είναι απλό, ωστόσο, η μεγάλη ανάγκη για εξυπηρέτηση στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς και οι πολλές επιλογές που προσφέρει, έκαναν την εταιρεία να αποκτήσει πολλούς θαυμαστές και πελάτες.

Η αρχική ιδέα αφορούσε στη διανομή σε σπίτια ή σε οποιοδήποτε χώρο μιας συσκευασίας που περιλαμβάνει οτιδήποτε χρειάζεται κάποιος για να φτιάξει ένα cocktail σαν επαγγελματίας bartender. Ωστόσο, σύντομα η ιδέα αυτή αναπτύχθηκε περαιτέρω και σήμερα η DrinkWorks προσφέρει -μεταξύ άλλων- premium και tailor made προϊόντα για ειδικές περιστάσεις, όπως μεγάλα εταιρικά events.

Εξωστρέφεια εν μέσω κρίσης

Πίσω από τη DrinkWorks σήμερα βρίσκονται οι Απόστολος Γεωργόπουλος (Brand Innovation Manager), Ορέστης Αργυρόπουλος (Product Design & Development), Νάντια Κανέλη (Project & Event Coordinator), Δημήτρης A. Δουγένης (Key account Manager) και Ελεάνα Λινοξυλάκη (Community Manager). Πρόκειται για μια ομάδα που γνωρίζει καλά τη σημασία που έχει η ποιότητα των προϊόντων και η άμεση εξυπηρέτηση και εξελίσσοντας τα δύο αυτά στοιχεία, κατάφερε να πετύχει εν μέσω κρίσης και μάλιστα, να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.

Πράγματι, παραγγελίες cocktails από το ηλεκτρονικό κατάστημα της DrinkWorks για εκδηλώσεις και δώρα γίνονται πλέον όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από τη Νέα Υόρκη, την Ισπανία, τα Αραβικά Εμιράτα, την Κίνα και το Τέξας!

Το «κλειδί» για την επιτυχία και την εξωστρέφεια του συγκεκριμένου e-shop φαίνεται πως αποτέλεσε το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της DrinkWorks δημιουργούνται πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών και εξελίσσονται σύμφωνα με τη ζήτηση και τις υποδείξεις τους.

Premium εταιρικά δώρα

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι πλέον, πολλές ελληνικές εταιρείες -και όχι μόνο- επιλέγουν τη DrinkWorks κάθε φορά που θέλουν να ετοιμάσουν κάποιο event ή μια private εταιρική εκδήλωση. Η DrinkWorks κατάφερε να αποκτήσει μια ιδιαιτέρα δυναμική παρουσία τον τομέα των εταιρικών δώρων και σε κάθε είδους εκδήλωση, συμβάλλοντας καθοριστικά στη διοργάνωση μιας επιτυχημένης εταιρική γιορτής και παρέχοντας υπηρεσίες, προϊόντα και ποτά άριστης ποιότητας.

Μεταξύ άλλων, προσφέρει Cocktail Gift Boxes που περιέχουν branded αλκοολούχα ποτά, φρέσκα υλικά, premium αξεσουάρ, γυάλινα ποτήρια και διατίθενται σε οικολογικές συσκευασίες δώρου. Για παράδειγμα, το HP Elite Premium Kit σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την DrinkWorks για την HP και την Active Computer Systems µε αφορμή τη νέα σειρά προϊόντων HP Elite Series για ένα premium target audience όπως CEO’s, COO’s και CFO’S.

Box 3 copy

Παράλληλα, δημιουργεί και παρέχει στους πελάτες της μοναδικά Press και Give Away Gifts. Ενδεικτικά, αξίζει να αναφερθεί πως µε έναυσμα το «En Lefko Film Festival», η εταιρεία δημιούργησε το Press Kit του φεστιβάλ, εμπνευσμένο από τις μαρκίζες των παλιών αμερικάνικων κινηματογράφων!

IMG 20170424 152055 440 copy

Πώς λειτουργεί η DrinkWorks

Η εταιρεία αναλαμβάνει την κάβα για τα ποτά και τα κοκτέιλ της εκάστοτε εκδήλωσης, σύμφωνα µε τις ανάγκες για συγκεκριμένη ή απεριόριστη κατανάλωση σε όλη τη διάρκεια του event. Παράλληλα, φροντίζει για την εφαρμογή του θέματος της εκδήλωσης, δηλαδή για τις προσκλήσεις, τα signature cocktails, το menu, τα give away gifts κ.ά. Φυσικά, οι έμπειροι bartenders της DrinkWorks δημιουργούν τις ιδανικές συνταγές για κοκτέιλ (µε ή χωρίς αλκοόλ) καθώς και ζεστή σοκολάτα, καφέ και smoothies ανάλογα με την περίσταση.

Pop up και mobile events

Όταν δεν υπάρχουν υποδομές, η εταιρεία αναλαμβάνει να δημιουργήσει εκείνη τις κατάλληλες συνθήκες για να έχει ο πελάτης το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Ο φορητός εξοπλισμός bar της DrinkWorks σε συνδυασμό µε τα Cocktail Jars δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους. Ακόμη, η ομάδα της DrinkWorks προσαρμόζει το λογότυπο της εταιρείας ή το μήνυμα του πελάτη πάνω στα ice stands, τα mobile bars, τα bar carts και τα γυάλινα jars, ενώ μπορεί να κατασκευάσει και props για την κάθε περίσταση, όπως banners, επιγραφές και special cocktail menu.

Η Drinkworks αποτελεί αναμφισβήτητα ένα πετυχημένο εγχείρημα πρωτοτυπίας και εξωστρέφειας που αποδεικνύει ότι οι καλές ιδέες, η όρεξη για σκληρή δουλειά και η ποιότητα μπορούν να κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα, ακόμη και μέσα στην κρίση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ