ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Digital Marketing: Ποιες είναι οι επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει;

Digital Marketing: Ποιες είναι οι επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει;

Είναι γεγονός πως η ψηφιακή τεχνολογία έχει «κυριεύσει» κάθε τομέα της ζωής μας, με τις εφαρμογές της να αλλάζουν τα δεδομένα στην καθημερινότητά μας. 

Οι υπολογιστές αποτελούν το βασικό εργαλείο δουλειάς κάθε σύγχρονου επαγγελματία και τα πάντα πλέον γίνονται ηλεκτρονικά από «έξυπνες» συσκευές. Το διαδίκτυο είναι το κύριο μέσο ενημέρωσης, άντλησης πληροφοριών, επικοινωνίας, ψυχαγωγίας, αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών. Έτσι, ένα νέο ψηφιακό περιβάλλον διαμορφώνεται, με τις εταιρείες να αλλάζουν προσανατολισμό, προκειμένου να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα και με κλάδους -όπως το ψηφιακό μάρκετινγκ- να «ανθίζουν».

Πιο συγκεκριμένα, το Digital Marketing αποτελεί πια το πιο σημαντικό εργαλείο στρατηγικής των σύγχρονων επιχειρήσεων και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες. Στην εποχή μας, άλλωστε, η συνεχής επιμόρφωση οποιουδήποτε επαγγελματία είναι απαραίτητη, προκειμένου να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα του διαρκώς μεταβαλλόμενου επαγγελματικού τοπίου. Πώς λοιπόν μπορεί κάποιος να εξελιχθεί στον εν λόγω τομέα και να επιβιώσει στο ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον;

Το BCA College προσφέρει ένα από τα πιο ενημερωμένα μεταπτυχιακά προγράμματα στο Digital Marketing σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να αναπτύξουν την καριέρα τους. Σε συνεργασία με το Plymouth University αλλά και με δύο κορυφαίες εταιρίες του χώρου εφοδιάζει τους φοιτητές με γνώσεις στην ψηφιακή επικοινωνία, τα ψηφιακά μέσα και το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής κάθε σύγχρονης επιχείρησης.

bca1

Το BCA College προσφέρει το πιο ενημερωμένο πρόγραμμα σπουδών στο Digital Marketing

Πιο αναλυτικά, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν την καριέρα τους και να ανταποκριθούν στις ανάγκες του ανταγωνιστικού επαγγελματικού στίβου, μέσα από ενδιαφέρουσες ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην online επικοινωνία, τη διαχείριση των πωλήσεων μέσω διαδικτύου, τη διαφήμιση μέσω social media και κινητών τηλεφώνων.

Ας μην ξεχνάμε ότι το marketing αποτελεί βασική πτυχή κάθε επιχείρησης και καθώς όλο και περισσότερες αναπτύσσουν το digital κομμάτι τους και χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, κάθε εργαζόμενος πρέπει να είναι σε θέση να μπορεί να εντάξει τις γνώσεις και την εμπειρία του στο συνολικό πλαίσιο της νέας στρατηγικής που ακολουθούν οι εταιρείες.

Το παραπάνω σημαίνει ότι το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του BCA College δεν αφορά μόνο στους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και αποφοίτους άλλων ακαδημαϊκών αντικειμένων, που θέλουν να κάνουν «στροφή καριέρας» σε έναν κλάδο με μεγάλη ζήτηση από τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων που πραγματοποιούνται από καθηγητές με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να συνδέσουν αποτελεσματικά τις ενέργειες της ψηφιακής τεχνολογίας με τους στόχους των πελατών τους και να παρέχουν πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Έτσι, με εξειδικευμένες πια γνώσεις, θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, να διακριθούν και να ανελιχθούν επαγγελματικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ