ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aποδράστε στην πανέμορφη Κρήτη με τα πολυτελή cruise ferries της Minoan Lines

Aποδράστε στην πανέμορφη Κρήτη με τα πολυτελή cruise ferries της Minoan Lines

Ρεκόρ αναμένεται να σημειώσει το 2017 ο τουρισμός στην Ελλάδα καθώς σύμφωνα με στοιχεία από τους μεγαλύτερους tour operators του εξωτερικού, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, εκατομμύρια τουρίστες αναμένεται να επισκεφτούν φέτος την Ελλάδα για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ποιοι είναι, όμως, οι κορυφαίοι προορισμοί; Και αυτή την χρονιά, η Κρήτη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι επιλέγεται κατά σειρά ετών ως top προορισμός τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους και όχι μόνο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

μπαλος

Κορυφαίος προορισμός η Κρήτη

Πράγματι, η Κρήτη αποτελεί μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για όλες τις εποχές του χρόνου για τους επισκέπτες της οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των άγριων βουνών, των μοναδικών φυσικού κάλλους φαραγγιών της, της φιλόξενης ενδοχώρας και φυσικά των υπέροχων παραλιών με τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά τους.

Παράλληλα, δίνει στους επισκέπτες της τη δυνατότητα να κάνουν ένα πλούσιο ιστορικό ταξίδι καθώς αποτελεί έναν τόπο με πολλά αρχαιολογικά ευρήματα και μνημεία.

κουλες

«Όποιος πατήσει στο νησί τούτο νιώθει μυστηριώδη δύναμη, ζεστή, αγαθή να διακλαδίζεται στις φλέβες του, και τη ψυχή του να μεγαλώνει», είχε γράψει ο Νίκος Καζαντζάκης για την Κρήτη στο βιβλίο του «Αναφορά στον Γκρέκο» και η αλήθεια είναι ότι το μεγάλο αυτό νησί «αιχμαλωτίζει» τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή.

Γιατί Κρήτη

Η πλειονότητα των ξένων τουριστών που επισκέπτονται την Κρήτη προέρχονται από τη Γερμανία, τη Γαλλία και τη Ρωσία και πολλοί από αυτούς επιστρέφουν κάθε χρόνο στο νησί για να απολαύσουν -μεταξύ άλλων- τις όμορφες παραλίες, τη φιλοξενία και το υπέροχο φαγητό που προσφέρει. Το ίδιο φαίνεται ότι θα κάνουν και φέτος.

Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί ότι η Κρήτη καλείται να φιλοξενήσει φέτος 4 εκατ. επισκέπτες, ενώ σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, τα περισσότερα ξενοδοχεία στην Κρήτη έχουν πληρότητα που ξεπερνά το 95% και αναμένεται να είναι γεμάτα μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

πλοιο

Άνετη απόδραση

Με τα στοιχεία να δείχνουν ότι η Κρήτη θα «βουλιάξει» από τουρίστες φέτος το Καλοκαίρι και με την πληρότητα σε πλοία και καταλύματα να βρίσκεται σε υψηλά ποσοστά, όσοι επιθυμούν να αποδράσουν φέτος στην Κρήτη, αξίζει να κάνουν από τώρα τις κρατήσεις τους.

Μια από τις καλύτερες επιλογές για το ταξίδι στην Κρήτη αποτελούν τα υπερπολυτελή cruise ferries της Minoan Lines τα οποία προσφέρουν μοναδικές τιμές πολυτέλεια, άνεση, ασφάλεια, κρητική φιλοξενία και ποιοτικές υπηρεσίες εν πλω.

καταστρωμα
καμπινα

Με κομψούς χώρους εστίασης (Εστιατόρια A la carte και Self- Service), επιλεγμένα ελληνικά πιάτα, πισίνες και pool bar, επιβλητικά σαλόνια, μοντέρνο Beer corner, υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα συνεδριακά κέντρα, Disco, εμπορικό κέντρο με επιλεγμένα είδη σε απαράμιλλες τιμές, αποτελούν κορυφαία επιλογή για το ταξίδι στην Κρήτη.

καφε

Για να ενημερωθείτε για τις προσφορές στα ημερήσια και βραδινά δρομολόγια της Minoan Lines στη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο, απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή στους πανελλαδικούς αριθμούς κρατήσεων 18175, 801 11 75000 (καθημερινά από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ), ή μπορείτε να περιηγηθείτε στο www.minoan.gr και να κάνετε την κράτησή σας online εύκολα και γρήγορα. Ενημερωθείτε, επίσης, από το www.minoan.gr, τα πλοία ή τα πρακτορεία της εταιρείας για το MΙΝΟΑΝ LINES BONUS CLUB, το πρωτοποριακό πρόγραμμα ανταμοιβής πιστών επιβατών που προσφέρει μοναδικά προνόμια, ειδικές εκπτώσεις στα εισιτήρια, στα πλοία αλλά και στο επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών του προγράμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ