ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εξέλιξη στο άτμισμα

Η εξέλιξη στο άτμισμα
Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαντώ Γαστεράτου

Με μία νέα «έξυπνη» συσκευή, η NOBACCO προχωρά στο επόμενο βήμα στο άτμισμα

Όλο και περισσότερες μελέτες φαίνεται να «δικαιώνουν» το ηλεκτρονικό τσιγάρο, αποδεικνύοντας ότι είναι ασφαλέστερο από τα συμβατικά και ότι βοηθάει σημαντικά τους χρήστες να μειώσουν ή ακόμα και να διακόψουν τη βλαβερή συνήθεια. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτη του University College του Λονδίνου, οι ατμιστές έχουν αισθητά χαμηλότερα επίπεδα τοξικών και καρκινογόνων ουσιών στο σώμα τους σε σχέση με τους καπνιστές, ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός, ότι ακόμη και το Βρετανικό Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι κατά 95% λιγότερο επιβλαβή από τα παραδοσιακά και μπορούν να βοηθήσουν τους καπνιστές να «σβήσουν» το τσιγάρο.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο φαίνεται να κερδίζει διαρκώς έδαφος και να αποκτά περισσότερους οπαδούς, που στρέφονται σε καινοτόμες εναλλακτικές. Νέες συσκευές από εξειδικευμένες εταιρείες του χώρου έρχονται για να αλλάξουν τα δεδομένα και τη ζωή των καπνιστών, που μετατρέπονται πλέον σε ατμιστές. Ένα από αυτά είναι και το =ISSON, το οποίο κυκλοφορεί από τη NOBACCO, την πρώτη εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα που κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των συσκευών ατμίσματος. Με το νέο της εγχείρημα έχει σκοπό να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών, μέσω μιας συσκευής υψηλών προδιαγραφών που τους προσφέρει ευκολία και αυτονομία, εγκαινιάζοντας έτσι μία νέα εποχή στο άτμισμα.

νομ1

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη νέα πρωτοποριακή συσκευή ατμίσματος

νομ2


Νικόλας Γαλανόπουλος, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Αλέξανδρος Μαρκόπουλος, Μαντώ Γαστεράτου, Μάρκος Μαρκόπουλος

Στην παρουσίαση του =ISSON, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, από τον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη ραδιοφωνική παραγωγό, παρουσιάστρια και youtuber Μαντώ Γαστεράτου μάθαμε περισσότερα για τη νέα πρωτοποριακή συσκευή ατμίσματος.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματά του που το κάνουν να ξεχωρίζει, είναι το μικρό μέγεθός του, ο πλούσιος εξοπλισμός του και η απόλυτη εργονομία που προσφέρει. Πιο συγκεκριμένα, είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση, καθώς ενεργοποιείται με την εισπνοή, εξασφαλίζει απόλαυση χωρίς αλλαγή αντιστάσεων κι επιτρέπει το άτμισμα ακόμη και κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Έτσι, οι περιορισμοί για τους νέους ατμιστές μειώνονται σημαντικά, καθώς έχουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιούν, σε οποιονδήποτε χώρο και να το μεταφέρουν διαρκώς μαζί τους, στο γραφείο, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο.

Παράλληλα, το ντιζάιν του ξεχωρίζει. Οι περισσότεροι όταν ακούμε τη λέξη ηλεκτρονικό τσιγάρο, έχουμε στο μυαλό μας ογκώδεις συσκευές με παρωχημένο σχεδιασμό. Παρόλα αυτά, ο σχεδιασμός του =ISSON έγινε με ιδιαίτερη προσοχή, στο σύγχρονο κέντρο NOBACCO DesignCenter. Η «έξυπνη» αυτή συσκευή δημιουργήθηκε με έμφαση στη λεπτομέρεια, με στόχο να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των ατμιστών.

Η φράση της Μαντώς Γαστεράτου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του =ISSON, συμπυκνώνει τα βασικά πλεονεκτήματά του: «Είναι εντυπωσιακά μικρό και τόσο διακριτικό που ταιριάζει με όλα και χωράει στο πέτο ενός ανδρικού σακακιού ή στη μικρή τσάντα εξόδου μιας γυναίκας».

Όλα όσα είδαμε στο video για το =ISSON

ΔΗΜΟΦΙΛΗ