ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

LG AegeanBall Festival 2017: Όλα όσα συνέβησαν στη Σύρο!

LG AegeanBall Festival 2017: Όλα όσα συνέβησαν στη Σύρο!

Μία διαφήμιση της Σύρου, του μπάσκετ και του ευ αγωνίζεσθαι αποτέλεσε το 2ο LG AegeanBall Festival το οποίο πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία πριν από μερικές ημέρες στην Ερμούπολη.

Μόλις στη δεύτερη χρονιά του, το LG AegeanBall Festival έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο ανοικτό τουρνουά μπάσκετ 3x3 στην Ευρώπη, με την LG Electronics Hellas να αποτελεί και φέτος τον Χρυσό Χορηγό Ονομασίας του τουρνουά, μία πρωτοβουλία του γνωστού διεθνούς μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Γιώργου Πρίντεζη. Ο τελευταίος, όπως και πέρσι, φρόντισε να φέρει στο τουρνουά ορισμένους από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες της Ευρώπης, όπως οι πρωταθλητές Ευρώπης με την ομάδα της Φενερμπαχτσέ, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Κώστας Σλούκας, ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο πολύ αγαπητός στους Έλληνες φιλάθλους, Κάιλ Χάινς, οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό Κώστας Παπανικολάου και Δημήτρης Αγραβάνης κ.ά. Αν και μία από τις παρουσίες που κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων ήταν μία γυναίκα και πιο συγκεκριμένα η Εβίνα Μάλτση, η οποία λίγες μέρες νωρίτερα είχε οδηγήσει -ως αρχηγός- την εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών στην τετράδα του Ευρωμπάσκετ!

DSC 0292

Η συμμετοχή στο τουρνουά ήταν εντυπωσιακή αν αναλογιστεί ότι πάνω από 4.000 θεατές παρακολούθησαν τις προσπάθειες συνολικά 468 αθλητών, ηλικίας 10 έως 50 ετών, οι οποίοι αγωνίστηκαν στα γήπεδα που διαμορφώθηκαν ειδικά για τις ανάγκες του LG AegeanBall Festival, μπροστά από το εντυπωσιακό δημαρχείο Σύρου στην πλατεία Μιαούλη στην Ερμούπολη. Εξίσου εντυπωσιακά ήταν και τα δύο LG Video Walls που είχαν εγκατασταθεί και στα οποία προβάλλονταν τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων καθώς και οι μοναδικές ομορφιές του νησιού.

AU1A1809

Η εκδήλωση έκρυβε αρκετές εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους, όπως, για παράδειγμα, η δυνατότητα που είχαν να περιηγηθούν στο χώρο δράσης της LG όπου μπορούσαν να φτιάξουν το δικό τους προσωπικό «LG παγούρι» ώστε να έχουν ένα αναμνηστικό της διοργάνωσης. Επίσης, η ομάδα της LG, νικήτρια του διαγωνισμού που διοργάνωσε η εταιρεία, έλαβε μέρος στο τουρνουά, με όλα τα έξοδα πληρωμένα και τερμάτισε 3η στην κατηγορία της. Αν και πιθανότατα αυτό που απόλαυσαν ακόμη περισσότερο τα παιδιά της ομάδας να ήταν η συνάντηση με τον Μπόγκνταν Μπογκτάνοβιτς, ο οποίος οδεύει για το ΝΒΑ έχοντας ολοκληρώσει τη σεζόν με την κατάκτηση της Euroleague και την ανάδειξή του σε μέλος της κορυφαίας πεντάδας της διοργάνωσης. Ο κ. Μπογκντάνοβιτς μοιράστηκε μαζί τους τα μυστικά του μπάσκετ, υπέγραψε αυτόγραφα και όλοι μαζί έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες!

LG Team Bogdanovic LG AegeanBall 2017 2

Οι δράσεις δεν περιορίστηκαν, όμως, μόνο στο πλαίσιο των γηπέδων. Την Κυριακή, οι συμμετέχοντες της κατηγορίας Παίδων - Κορασίδων συναντήθηκαν με τον Γιώργο Πρίντεζη, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «LG Αθλητές του Αύριο», όπου τους μίλησε για τη σημασία του αθλητισμού στη ζωή.

LG Σ Εφ Γ Ε Ζ Σ Ξ Β LG AegeanBall Festival 3

Την Κυριακή ήταν επίσης η ημέρα όπου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του LG Shooting Star Challenge, με τους φιναλίστ να παραδίδουν μαθήματα ευστοχίας διεκδικώντας δώρο έκπληξη από την LG, ενώ το βράδυ, οι επισκέπτες απόλαυσαν τον μεγάλο τελικό μεταξύ των LG Syros Warriors και των COSMOTE PapBrothers, όπου χάρισαν μοναδικές μπασκετικές στιγμές, με νικήτρια ομάδα, την ομάδα του Κώστα Παπανικολάου με 9 - 11. Την απονομή στους νικητές, οι οποίοι έλαβαν ως επιβράβευση για τη νίκη τους την LG SUPER ULTRA HD TV 55 ιντσών, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της LG Ελλάς, κ. Άρης Κουτελός και η Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Ελλάς, η κυρία Τζώρτζια Σταυροπούλου.

ΛΓ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ