ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

O Nescafé Frappé γιορτάζει 60 χρόνια!

O Nescafé Frappé γιορτάζει 60 χρόνια!

Ένας χώρος αφιερωμένος στον Nescafé Frappé, εκεί που ξεκίνησαν όλα πριν από 60 χρόνια... κατά τη διάρκεια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου και εφευρέθηκε τυχαία ο παγωμένος καφές που θα άλλαζε για πάντα τις συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών.

Φέτος, ο Nescafé Frappé γιορτάζει τα 60 του χρόνια με τη δημιουργία ενός χώρου αφιερωμένου στην ιστορία του, στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί 9-17 Σεπτεμβρίου.

O ειδικά αφιερωμένος και πρωτότυπος αυτός χώρος, θα προσφέρει μία εισαγωγή στην ιστορία και την πορεία του αγαπημένου μας ροφήματος, θα παρουσιάζει άγνωστες λεπτομέρειες από τη στιγμή της εφεύρεσης του, θα εξηγεί την παραγωγική διαδικασία του στιγμιαίου καφέ και θα αναφέρεται στους μύθους και τις αλήθειες που τον συνοδεύουν. Σπάνιο συλλεκτικό υλικό, χαρακτηριστικές διαφημίσεις της μάρκας, μοναδικά αφιερώματα και ιδιαίτερες εκπλήξεις θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στο κοινό. Στην ταράτσα του ίδιου χώρου θα λειτουργεί το Nescafé Frappé beach bar στο οποίο ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την αυθεντική εμπειρία ενός παγωμένου Nescafé Frappé σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι!

c2

Με αφορμή τα 60α γενέθλια του Nescafé Frappé, ο Nescafé συνεργάζεται με τη ΔΕΘ - HELEXPO, τον εθνικό και μεγαλύτερο εκθεσιακό φορέα της χώρας, δίνοντας έναν πανηγυρικό τόνο σε αυτήν την πραγματικά απροσδόκητη εφεύρεση, που άλλαξε για πάντα τα καλοκαίρια μας και έκτοτε μας φέρνει κοντά και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης!

c3

Η πιο δροσερή... εφεύρεση!

Πώς όμως δημιουργήθηκε το αγαπημένο ρόφημα καφέ; Η ιστορία λέει ότι ένας εργαζόμενος στο περίπτερο της Nestlé πηγαίνει να φτιάξει το Nescafé του όταν συνειδητοποιεί πως έχει τελειώσει το ζεστό νερό. Λόγω και της υψηλής θερμοκρασίας που επικρατούσε, ο υπάλληλος καταφεύγει σε έναν αυτοσχεδιασμό: βάζει δύο κουταλιές Nescafé σε ένα σέικερ και προσθέτει κρύο νερό. Αυτός ο αυτοσχεδιασμός οδήγησε στην ανακάλυψη του Nescafé Frappé, που απολαμβάνουμε εδώ και 60 χρόνια. Mε το καλαμάκι και το σέικερ ως «σήματα κατατεθέντα», απέκτησε το δικό του λεξιλόγιο και το δικό του life style, ταυτίζοντας για πάντα το όνομά του με την ελληνική κουλτούρα.

c4

#nescafefrappe

Ακολουθήστε το Nescafé Frappé:

Facebook: @Nescafe.GR

Instagram: @nescafegreece

ΔΗΜΟΦΙΛΗ