ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Nova:H media day του Παναθηναϊκού Superfoods στην EuroLeague-οι συνεντεύξεις ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

Nova:H media day του Παναθηναϊκού Superfoods στην EuroLeague-οι συνεντεύξεις ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά από το Novasports24HD, από τα social media (Facebook & YouTube) και από το Web TV Web TV του www.novasports.gr, τις αποκλειστικές συνεντεύξεις προπονητών και παικτών του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, καθώς και τη media day του Παναθηναϊκού Superfoods στην EuroLeague.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν ζωντανά τις αποκλειστικές συνεντεύξεις του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Προπονητές και ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» του Βορρά και των «πρασίνων» αναλύουν τους στόχους και μιλούν για όλα όσα απασχολούν την επικαιρότητα των συλλόγων τους. Η αρχή είναι στις 12:25 με τη συνέντευξη του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και ποδοσφαιριστών των Θεσσαλονικέων, ενώ στη συνέχεια στις 16:55 θα ακολουθήσει η συνέντευξη του προπονητή του «τριφυλλιού» Μαρίνου Ουζουνίδη και παικτών των «πράσινων».

Συνέχεια την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 12:30 με την απευθείας κάλυψη της media day του Παναθηναϊκού Superfoods στην EuroLeague, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, από το κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης». Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας στο μπάσκετ, Τσάβι Πασκουάλ και τα μεγάλα αστέρια των «πράσινων» μιλούν, μεταξύ άλλων, για τους στόχους τους στη νέα σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ