ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μυλωνάς στο CNN Greece: Η βιομηχανία αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο ενεργειακό πρόβλημα

Newsroom

Το θέμα της ενέργειας είναι το κυρίαρχο της εποχής και αποτελεί τη συνισταμένη όλων των άλλων προβλημάτων, τονίζει ο κ. Γεώργιος Μυλωνάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Alumil και πρόεδρος επί τιμή του ΣΒΕ.

Μιλώντας στο CNN Greece, τονίζει πως η βιομηχανία αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα από την αύξηση των τιμών αλλά και την αβεβαιότητα, προσθέτοντας πως η λύση είναι η σταθεροποίηση των τιμών ώστε να μπορεί να υπάρξει στοιχειώδης προγραμματισμός.

Αναφερόμενος στη ΔΕΘ, εστιάζει στο διαφορετικό χαρακτήρα που έχει η έκθεση σε σχέση με το παρελθόν, δίνοντας έμφαση στη ζωντάνια και τα θετικά αποτελέσματα που φέρνει στην πόλη και την επιχειρηματική κοινότητα.

Σχολιάζοντας την πορεία της αγοράς κρίνει πως το διεθνές περιβάλλον φέρνει προβληματισμό αλλά και έλλειψη κατεύθυνσης. Όπως εξηγεί, οι προβληματισμοί είναι κοινοί για όλους, όμως η αβεβαιότητα δεν αφήνει κανέναν να προγραμματίσει.

Μάλιστα, τονίζει ότι το πρόβλημα εστιάζεται στην Ευρώπη, καθώς ο ίδιος, ως επιχειρηματίας, δεν αντιμετωπίζει αντίστοιχα προβλήματα στον υπόλοιπο κόσμο, δημιουργώντας μια κατάσταση στασιμότητας που βλάπτει την αγορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ