ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κωνσταντόπουλος (Kaizen Gaming) στο CNN Greece: Στόχος μας η παρουσία σε 26 αγορές μέχρι το 2026

Newsroom

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος Vice President Stoiximan - Kaizen Gaming μίλησε στο CNN Greece στο πλαίσιο του 8ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Ο ίδιος τοποθετήθηκε σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις σήμερα, αλλά και τη σημασία που πρέπει να δίνεται στο ανθρώπινο δυναμικό.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε επίσης στο Kaizen Campus, αλλά και στο συγκριτικό πλεονέκτημα που κάνει την Kazein Gaming να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της.

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid διπλασιαστήκαμε. Το 2022 προσλάβαμε 1.000 άτομα και περιμένουμε να αγγίξουμε τον ίδιο αριθμό και το 2023. Οι προκλήσεις είναι τεράστιες, ωστόσο πάντα μας αρέσαν και θα ανταποκριθούμε. Το βασικό συστατικό είναι οι άνθρωποι, επενδύουμε και θα συνεχίζουμε να επενδύουμε σε αυτούς» υπογράμμισε ο ίδιος.

Σχετικά με τα επόμενα σχέδια της εταιρείας, ο κ. Κωνσταντόπουλος σημείωσε: «Το πλάνο μας ονομάζεται 26-26 και σημαίνει ότι θέλουμε να έχουμε παρουσία σε 26 αγορές μέχρι το 2026. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη μέση της διαδρομής με παρουσία σε 13 αγορές και στόχος μας είναι να μπαίνουμε σε 3-4 νέες αγορές κάθε χρόνο». Άνθρωποι, τεχνολογία και «δίψα» είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας σύμφωνα με τον ίδιο, ώστε να το καταφέρουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ