ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mannheimer στο CNN Greece: Η Ελλάδα από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές για το TikTok

Δημήτρης Μαλλάς Δημήτρης Μαλλάς - CNN Greece

Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στην Ευρώπη για το TikTok είναι η Ελλάδα όπου έχει δημιουργηθεί μία εξαιρετικά μεγάλη κοινότητα δημιουργών περιεχομένου.

Αυτό ανέφερε ο Giacomo Mannheimer, διευθυντής των σχέσεων με τις κυβερνήσεις και δημόσιας πολιτικής για την Νοτιοανατολική Ευρώπη στο TikTok, μιλώντας στο CNN Greece στο πλαίσιο του 8ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

«Έχουμε μία πολύ δραστήρια κοινότητα δημιουργών περιεχομένου στην Ελλάδα, οι οποίοι κάθε μέρα «ανεβάζουν» πραγματικά ωραίο περιεχόμενο για την Ελλάδα» ανέφερε το στέλεχος της γνωστής πλατφόρμας, ο οποίος απάντησε και στις ερωτήσεις αναφορικά με την κριτική που ασκείται στο TikTok.

«Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με πλατφόρμες που είναι τόσο μεγάλες και με μεγάλη επίδραση όπως η δική μας. Αισθανόμαστε ότι αυτές οι ανησυχίες βασίζονται σε προκαταλήψεις και παρανοήσεις για τις πλατφόρμες μας. Αλλά είχαμε πάντα μία πολύ ανοικτή και διαφανής προσέγγιση και θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε την ίδια προσέγγιση» σημείωσε ο κ. Mannheimer, προσθέτοντας ότι εκτιμά πως στο τέλος θα υπάρξει μία καλή συνεργασία μεταξύ των πλευρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ