ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τόβιλ (tbi bank) στο CNN Greece: 3.000 σημεία συνεργατών και δεκάδες χιλιάδες χρήστες σε 1 χρόνο

Newsroom

Το πλάνο της tbi bank να εξελιχθεί σε μία τράπεζα που θα βρίσκεται στο κινητό ενός πελάτη αναλύει στην κάμερα του CNN Greece o κ. Κώστας Τοβίλ, Μarket Leader της tbi bank Ελλάδoς.

Ο κ. Τοβίλ αναφέρεται στην μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία της tbi bank στην ελληνική αγορά, όπου μέσα σε ένα χρόνο λειτουργίας πέτυχε να έχει 3.000 σημεία συνεργατών- σε κλάδους όπως ο τουρισμός, η ασφάλιση, marketplaces κ.α.- και δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της, όπως είναι το BNPL.

Αυτή είναι, όμως, μόνο η αρχή για την tbi bank, καθώς τα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την παροχή της δυνατότητας για άνοιγμα καταθετικού ή προθεσμιακού λογαριασμού αλλά και της εκχώρησης επιχειρηματικών δανείων. Εντός του 2024 αναμένεται, μάλιστα, να παρέχει στους καταναλωτές καθημερινή τραπεζική με σχεδόν μηδενικά κόστη συναλλαγών και προμηθειών.

Ακόμη, σύμφωνα με τον κ. Τοβίλ πολλές επιχειρήσεις βλέπουν την tbi bank όχι μόνo ως συνεργατή που συμβάλλει στην αύξηση πωλήσεων τους αλλά και ως μία «πύλη» για τη διεθνή επέκταση τους λόγω της πολυετούς παρουσίας της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι η tbi bank παρέχει μεγάλη ευελιξία λόγω του ότι χρησιμοποιεί αποκλειστικά τα ψηφιακά κανάλια αλλά ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα άμεσης υποστήριξης από τους εκπροσώπους της τράπεζας που είναι εκεί για να απαντήσουν στα ερωτήματα των πελατών.

Όσον αφορά τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, ο κ. Τοβίλ αναφέρει ότι έχει πάει πολύ καλά και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτά που έχουν συμβεί στο εξωτερικό.

Σπεύδει, όμως, να προσθέσει ότι έχουν μπροστά τους μία σημαντική πρόκληση, η οποία δεν είναι άλλη από την παροχή της ίδιας εμπειρίας τόσο στα φυσικά όσο και στα ψηφιακά κανάλια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ