INSIGHTS

Τουρισμός και Ναυτιλία: Μαθαίνοντας την τέχνη του επιχειρείν

Τουρισμός και Ναυτιλία: Μαθαίνοντας την τέχνη του επιχειρείν

Η Κατερίνα Ξυνή, Managing Director του Mediterranean College, που αποτελεί το πρώτο ιδιωτικό Αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα, το οποίο λειτουργεί από το 1977, μας μίλησε για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που μπορούν να αποκτήσουν οι νέοι, φοιτώντας στο εν λόγω Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της καλλιέργειας της επιχειρηματικότητας, εξηγώντας πώς το Κολλέγιο καταφέρνει να την ενσωματώσει σε όλα του τα προγράμματα, βοηθώντας τους νέους να ακολουθήσουν μία δυναμική επαγγελματική πορεία, οποιαδήποτε κατεύθυνση και αν έχουν επιλέξει.

Αφού έκανε μία σύντομη αναφορά στα προγράμματα σε οκτώ Ακαδημαϊκές Σχολές που προσφέρει το Mediterranean College, σημείωσε ότι μεγάλη ανάπτυξη σημειώνεται στις σπουδές Τουρισμού και Ναυτιλίας, δύο κλάδους που αποτελούν πυλώνες της ελληνικής οικονομίας.

Σε κάθε περίπτωση, όποια και αν είναι η κατεύθυνση που θα επιλέξει ένας νέος, η καλλιέργεια της έννοιας της συνεχιζόμενης ανάπτυξης και της Διά Βίου Μάθησης, είναι ανάμεσα στις προτεραιότητες του Κολλεγίου, που ενθαρρύνει τους φοιτητές να αξιοποιούν τα ερεθίσματα, ώστε να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Δείτε το βίντεο

Περισσότερες πληροφορίες για το Mediterranean College μπορείτε να βρείτε στη επίσημη ιστοσελίδα του.

banner

ΔΗΜΟΦΙΛΗ